pátek 19. srpna 2016

Porcelánová máslenka

Rozměr idealní pro běžnou kostku másla 2g. Máslenka , pomněnky, 250g, Český porcelán Dubí. Značka GALZONE byla založena na skandinávských kořenech a představují širokou škálu výrobků pro celý dům, restaurace a hotely. Výrobky GALZONE jsou určeny ke každodennímu použití a čím dál více je používáno profesionály v hotelech a restauracích.


Máslo zabalené ve staniolu vypadá sice úhledně, ale po načnutí už to taková sláva není. Servírujte jej stylově z porcelánového retro boxu na máslo! Díky poklopu s úchytem zůstane máslo čerstvé a na jídelním stole bude vypadat skvěle.


Doplní vaše stolování v. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Navíc tahle vás ještě i potěší jemným dekorem bílé krajky, který z ní dělá decentní doplněk v domácnosti. Popis: Prodám porcelánovou máslenku dle fotky.


Tradiční výroba je v porcelánce zachována již déle jak 2let. Kulatý tvar na máslo nebo sýr. Cibulák je velmi kvalitní porcelán, který Vám vydrží desetiletí v nezměněné podobě.


Užitečný pomocník do každé domácnosti, který vám umožní pohodlně máslo uložit do chladničky bez nutnosti otevírání původního obalu. Navíc bude plnit i funkci estetickou, tím pádem se nemusíte bát ji položit na slavností tabuli. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Porcelánová máslenka

Dóza na máslo LESNÍ OVOCE. J e ideální pro servírování a skladování másla. Vyrobený z vysoce kvalitního tvrdého porcelánu Fine Bone China. Inzerát PORCELÁNOVÁ MÁSLENKA - ZN. Rakovník, cena 890Kč, od Erlea na Sbazar.


Mohu zaslat kurýrní službou. Vše pro stolování v kuchyňi a domácnosti. Vintage Indigo od anglické návrhářky Katie Alice, prodáváme také hrnky, dózy nebo talířky.


Ernest Hemingway věděl, jak si života užívat. A tak je kolekce porcelánového nádobí, která nese jeho jméno, přímo stvořená pro milovníky jednoduchosti a požitkářství. Pojme ale neuvěřitelné množství těch nejvybranějších lahůdek. Celá kolekce je vhodná do myčky na.


Každý kus má jedinečný hladký povrch s aspekty diamantu. Nadčasové, elegantní a okouzlující, to je White Basics Diamonds! Porcelán lze mýt v myčce nádobí. Stylové kuchyňské vybavení často vyžaduje velmi pečlivý výběr kuchyňských doplňků. Kuchyňské nádoby a keramické máslenky od německé značky Remember jsou elegantní, jedinečné a velmi dekorativní.


Porcelánová máslenka

Je vyrobena z porcelánu a její povrch zdobí něžné kvítky a jemné barvy. Je ideální pro servírování a skladování másla. Duo Gift, to je porcelán, na který je radost pohledět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky