úterý 30. srpna 2016

Benzinovy ohrivac

První pokus byl zaměřen na zjištění doby, po kterou je ohříváček schopný dodávat teplo. Po aktivaci a případném rozhoření (uhlíkový ohřívač), byl ohříváček zabalen do teplé ponožky a přenesen ven do teploty kolem 5°C. Pracuje na principu spalování výparů benzínu a dokáže hřát až hodin.


Ohřejte se našimi ohřívači nohou a rukou. Nabízíme jak ohříváčky na bázi spalování tuhých paliv, tak i na bázi chemické termoreakce. Na dlouhé noční hlídky, na cesty do hor nebo výpravy do chladných končin jsou kapesní ohříváčky ideální. Zippo benzínový ohřívač rukou jako společník na zimní výlety do přírody, jako osobní zdroj tepla při rybaření, nebo jako ochránce před zimou při každodenním městském životě.


V zimě, což je právě teď, používám při fotografování cyklistické rukavice, které mají tu výhodu, že nemají prsty. Abych v mrazu neztratil cit v prstech, tak si ruce mezi focením ohřívám benzinovým ohřívačem. Benzínová kapesní kamínka.


Princip práce ohřívače je založen na vytěsnění tepla při bezplamenném okysličování benzinových par za pomoci katalyzátoru. Váha prázdnného ohřívače 1g,. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ohříváček do kapsy fungující na principu vytěsnění tepla při bezplamenném okysličování benzínových par. Tento praktický ohřívaček je vhodný do chladného či zimního počasí, pro myslivce, lyžaře, turisty, trempy, horolezce nebo jen pro všechny ty, kterým je zima. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR.


Kapesní ohřívač MIL-TEC benzínový PRO Černý za skvělou cenu. Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


S ohřívačem by se nemělo manipulovat v uzavřených prostorách s možností nakupení benzínových par. Vhodný pro lyžaře, vodáky, turisty, horolezce a všechny kterým je občas zima. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vhodný také při nouzovém bivakování, pro rychlou pomoc při prochladnutí, k vyhřátí bot, k vyhřátí spacích pytlů, pro rozmrazování zámků aut, pro rozmrazování vodovodů. Vážení zákazníci, informujeme o novinkách,které jsme naskladnili.


Hledáte ideální spací pytel pro Váš camping (kempování),tak jste u nás správně. OKAMŽITÁ SLEVA (po přihlášení) a navíc zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů (POUZE PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY). Ke zboží Kapesní benzínový ohřívač černý nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď.


Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi. Ohřívač je uložen v semišovém sáčku barvě oliv. Sérii článků o ohřívačích dopňujeme testem benzinového ohřívače. Plníme tím také přání vyplývající z diskuze u článků.


K tomu připojujeme malé shrnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky