středa 24. srpna 2016

Zelená káva se skořicí

Je vyroben z kvalitních surovin - z ječmene, žita a čekanky s přirozeným obsahem inulinu min. UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Když Vám čerstvá zelená káva nechutná nezoufejte!


Připravili jsme si pr Vás směs 1 pražené arabiky a zelené kávy arabiky se špetkou škořice. Spojí se tak hořká a kyselá chuť kávy doplněná o kořeněnou aromu skořice a vznikne nezaměnitelný zážitek pro chladné dny a jěště přitom zhubnete.

Vyrobený z kvalitních surovin - z ječmene, žita a čekanky s přirozeným obsahem inulinu min. Pražením se však ztrácení mnohé. Nápoj má nasládlou chuť díky minimálně. Tato rostlina je původem ze severovýchodní Afriky, odkud se rychle rozšířila do celého světa. Berhavie rozkladitá, další složka ZELENÉ KÁVY, se v ajurvédské medicíně využívá už stovky let.


Tento přírodní lahodný kávovinový nápoj je vhodný pro každý den, je určený nejen pro vás příznivce zdravého životního stylu, kteří nechcete přijít o úžasné chvíle strávené s šálkem dobré kávy. Odtud pramení i anglický název green coffee. Při pražení kávových zrn ztrácí káva nejen některé látky, ale mění i barvu.

Zelená káva DNM je zdravou variantou klasické černé kofeinové kávy. Neobsahuje kofein, slouží jako výborná náhrada kávy. Rozpustný cereální kávovinový nápoj se zelenou kávou a skořicí je vyrobený z kvalitních surovin – z ječmene, žita a čekanky s přirozeným obsahem inulinu min. ZELENÁ KÁVA se skořicí 1g, instantní kávovinový nápoj. Podporuje snižování váhy, příznivě působí na činnost jater, srdce a cév, slouží jako výborná náhrada kávy.


Káva Arabika vyniká kvalitou, jemnou vůní a výjimečnou. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Prosím, použijte minimálně znaky! Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.


Doplňky stravy nejsou určeny jako. Dokáže podporovat metabolismus cukrů a tuků, podporovat spalování tuků a mnoho jiného. K dalším účinkem se dostaneme později. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami.


Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. Pro urychlení metabolismu, budete muset vařit nápoj podle následujícího schématu: g mletých zrn se promyjí vroucí vodou, pak se posune Turku a přidá se 2ml filtrované vody, upravené krát do varu a nechá se louhovat jednu hodinu. Po pití bude trvat na tom, že je třeba.


Má také významné antioxidační vlastnosti.

Přečtěte si více informací. Vzhledem k situaci s koronavirem, zvýšené poptávce po produktech a zavření některých skladů našich dodavatelů, prosíme o trpělivost při vyřizování vašich objednávek. Velkou předností zelené kávy je, že neobsahuje kofein ani lepek.


Mohou ji tedy konzumovat i děti a celiaci. Narozdíl od běžné kávy. Kávovinová směs obsahuje zelená kávová zrna, ale také praženou čekanku. Detailní popis produktu.


Celmar Mletá zelená káva se zázvorem a skořicí , 2g. Instantní kávovinová směs. Zdraví prospěšný nápoj pro udržení rovnováhy ve vašem těle. Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation. Po minutách je nápoj připravený.


Návod na přípravu: Na jednu porci čajové lžičky a zalejte dcl vařící vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky