středa 10. srpna 2016

Karafa whisky

V této sekci najdete širokou nabídku skleněných lahví na whisky , karaf na whisky , karaf na rum nebo koňak. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice.


Dožičíte si whisky radšej sám alebo s priateľmi? Tak či onak, sklenené karafy zmenia jej rozlievanie na zvláštnu príležitosť. A využiť ju môže aj vaša žena na obľúbený koňak a ďalšie liehoviny.


Viac ako fľaša: karafa na whisky má svoje čaro. Už v 40-tych a 50-tych rokoch bol pôžitok z whisky neoddeliteľne spojený s karafou na whisky a stelesnením mužskej sofistikovanosti. AVENUE - Avenue je inspirována nádhernou estetikou Hollywoodu 30.


Whisky v karafe dotvára základné vybavenie Vášho domáceho baru. Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky. Enjoy a tipple in one of these spirit-sized brandy , whisky and cognac glasses. BASIC BAR MOTION by Charles Schumann Whisky , Schott Zwiesel.


Automaticky foukaný bezolovnatý křišťál. Karafy na Whisky , 4H ForHotel. Svoju popularitu si získava nielen vynikajúcimi cenami, ale predovšetkým svojimi službami a rýchlou expedíciou objednávok.


Dekoratívne vázy) Hodnotenie produktu:. Vintage sklenená karafa o objeme 5ml, retro fľaša je vyrobená zo silného kvalitného skla, pevná zátka s tesnením, ideálna pre whisky , víno, džúsy a vodu, zdravá fľaša nezmení. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.


Největší Whisky shop v Brně. Specialista na sladovou skotskou whisky. The Whisky shop je specializovaná prodejna především se skotskou sladovou whisky s možností ochutnání z více než třiceti lahví.


Karafa whisky

Kromě skotské whisky lze zakoupit sladové whisky z Irska a České republiky. Vybírat můžete z originálních tvarů a dekorací. Vyrobeno sklářskými mistry v České republice. Broušená karafa na whisky s různými motivy slouží také jako dokonalý designový prvek interiéru a přidává tak prostředí na důležitosti.


S respektem k tradičnímu sklářskému umění jsou křišťálové karafy značky Rückl osvěženy pastelovou barevnou škálou, nezvyklými kombinacemi materiálů a unikátním současným designem. Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom. Je to úžasný bytový doplnok. Kintyre - Whisky club set. Atelier - Petr Vydra Quadro whisky set - 1x karafa ( 8ml ) a 6x sklenice ( 3ml ) s 7x se sladkovodníma rybama.


Buy Whisky glasses from the Home department at Debenhams. Tvarovo čistá a elegantná karafa z kolekcie Scotch Whisky s objemom l so zabrúseným uzáverom poteší každého degustátora whisky. Krištáľová ručne fúkaná karafa , vysoká 2mm, sa jedinečne hodí na popíjanie, ochutnávanie a objavovanie pravej chuti whisky v domácom prostredí s priateľmi.


Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky