pondělí 22. srpna 2016

Formy na cukroví

Formičky na cukroví mají v současné době mnoho různých tvarů a velikostí, a výrobním materiálem už není jen plech. Formičky máme v nabídce od klasických až po velmi netradiční tvary, a to jak v různých sadách, tak jednotlivě. Silikonové formy na vánoční cukroví nahrazují v posledních letech klasické vyklápěcí a vykrajovací formičky. Práce je s nimi mnohem jednodušší a silikon má navíc spoustu kladných vlastností, které vám práci ještě více usnadní.


Vybírat můžete z klasických forem na rohlíčky, věnečky, či ořechy a mušličky, ale vyzkoušet můžete také tvar mini hvězdiček, které.

Na našich www stránkách prodáváme české-formičky, které jsou skutečně vyrobeny v česku (CZ). Formičky na pečení jsou vyrobeny z pocínovaného plechu, a naše zákaznice je využívají na vánoční a velikonoční cukroví. Všichni milujeme vánoční cukroví z formiček, ať už jde o pracny, košíčky i rohlíčky s krémem, bábovičky nebo vánoční ořechy.


Ať už sháníte vánoční formičky na vosí hnízda, nebo formičky na včelí úly, vždy jde o ten samý druh nepečeného cukroví. Vhodné do všech typů pečicích trub, ledničky a myčky. Pro tyto účely nabízíme řadu šikovných formiček na pečení, které vám práci ještě více zpříjemní. Co myslíte, jsou na pečení lepší silikonové nebo kovové formy ?

Každá má jistě něco do sebe, proto má TESCOMA obě varianty v mnoha oblíbených tvarech a pro každý typ moučníku. Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití. Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. Příležitostí k pečení cukroví je mnohem více.


Svatby, velikonoce nebo chvíle pohody. Nabízíme Vám celkem druhů formiček pro maximální výběr dle vašeho vkusu či příležitosti. V nabídce máme od tradičních tvarů až po nové moderní. Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy.


Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Vánoční pečení: Jak naplánovat, péct i uchovat vánoční cukroví. Připravte se na velké vánoční pečení. Nebo na malé, na tom nesejde. Máme pro vás odpovědi na veškeré otázky týkající se vánočního pečení, jaké vás jen napadnou.


Ať už se chystáte letos péct tradičního beránka, zajíčka nebo velikonoční linecké cukroví , nemusíte si vystačit jen s omlácenou formou po babičce. Výběr na trhu je obrovský.

Vybrali jsme pro vás ty nejnápaditější, podívejte se do naší velké foto galerie, kde je seženete a za kolik. Optimalizováno pro Mozilla Firefox. Praktické, moderní, odolné. V této kategorii najdete formičky z různých materiálů jako je pocínovaný potravinářský plech, plast nebo silikon.


Formičky různých tvarů se dají využít také na přípravu plněného pečiva, i na tvarování nepečených dezertů. Pečení dortů, bábovek a jiných dezertů patří k tradicím české kuchyně. Díky formičkám na cukroví připravíte lahodné kousky cukroví , se kterými vám mohou pomoci i děti.


S blížícím se obdobím Velikonoc. Tescoma, Tefal, Toro a dalších. Formy a plechy na pečení skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky