úterý 16. srpna 2016

Termoska na dětské jídlo

Hodí se na teplé pokrmy, polévky, v létě třeba i na studený těstovinový salát. Mnohé můžete použít i na nápoje. Vyplatí se i na převoz jídla, protože ho udrží teplé nebo studené několik hodin. Vychytané termosky na jídlo Máte rádi vaše oblíbené nápoje a jídlo horké za každé situace?


Termoska na dětské jídlo

Seznamte se s termoskami Esbit. TWISTSHAKE, Skip hop, MINILAND a dalších. Je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli , je nepropustná. Díky svému designu se hodí nejen na piknik do přírody ale i do víru velkoměsta. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Termosku lze jednoduše umýt. Dobře izolující termoska na jídlo Primus Food Vacuum Bottle o objemu l má dvě stěny vyplněné vakuem,. Dětská termoska na jídlo - limetková. Krásná nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání.


Termoska na dětské jídlo

Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml. Přečtěte si více informací. V nabídce máme kvalitní nerezové termosky na jídlo pro děti i dospělé.


Inovovaný design termosky vyrobené z té nejkvalitnější nerezové oceli pro ty nejlepší vlastnosti. V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Esbit Polar je německá termoska na jídlo s objemem 7mililitrů. Vyrobena je z kvalitní nerezové oceli. Součástí je samostatná miska na jídlo.


Jednoduchý uzávěr se stlačitelným knoflíkem pro vyrovnání tlaku v termosce. Dopřejte si domácí stravu v práci i na cestách. Dobrý design je otázkou dobrého vkusu!


Tato robustní termoska na jídlo vyrobena z vysoce kvalitní ner. Má vakuové izolační vrstvy udržující jídlo nebo nápoje déle horké či studené(6-hodin). Tato krásná termoska z nerezové oceli s potiskem udrží dětskou porci teplou či studenou. Miniland termoska Thermic a kelímky na jídlo 7ml. Detailní popis produktu.


Termoska na dětské jídlo

Tento model využívá vakuovou technologii pro dlouhodobé zachování teploty přenášeného pokrmu. Nerezová termoska na jídlo značky Twistshake udržuje jídlo vašeho dítěte teplé nebo studené po dobu až hodin. Pro maximální tepelnou funkčnost naplňte termosku až po spodní okraj hrdla termosky. Ouška i spodní kryt jsou odnímatelné, hodí se tedy i pro velké děti. Už nemusíte hledat mikrovlnku, abyste ohřáli příkrmy.


Na vodu na přípravu um doporučuji normální úzkou termosku, ze širokých se voda špatně přelévá. Příkrmy nosím v termobrašně od Tescomy a když tam přihodím chladící sáček (takový ten namražovací obklad) tak mi všechno vydrží celý den. Určeno hlavně pro matky a jejich malé děti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky