pátek 18. března 2016

Tescoma magnum 5l

Pressure cooker MAGNUM 5l. New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones.


Soup maker with blender P. The use of high-quality materials and technology puts this product on the cutting edge of pressure cookers. High-quality materials and technology make this a superior choice amongst pressure cookers. This pressure cookernbsp;is energy saving. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door.


The use of quality materials and modern manufacturing technology makes this presssure cookernbsp;a keeper. Tescoma Magnum 5l od 5€ - Heureka. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým dnem.


Tescoma magnum 5l

Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Je vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým dnom. Vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Kvalitný materiál je predpokladom, že vám bude slúžiť dlhé roky. Kvalitní výrobní suroviny a technologie řadí tento hrnec k naprosté špici mezi kuchyňskými tlakovými hrnci.


A MAGNUM kukta első osztályú rozsdamentes acélból készült. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Masszív fogantyúkkal látták el, amelyek nem égnek meg, valamint extra erős szendvics aljjal rendelkezik. Minden típusú tűzhelyre alkalmas - gáz, elektromos, üvegkerámia és indukciós. Kvalitné výrobné suroviny a technológie zaraďujú tento hrniec k špičke medzi kuchynskými tlakovými hrncami.


Tlakový hrnec MAGNUM je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 5. Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Thanks to the materials and technology used it ranges among the top in pressure cookers.


Je jednoduchý na manipuláciu a vhodný pre všetky typy sporákov vrátane indukcie. Jednoduché a bezpečné použitie, vysoká spoľahlivosť. Chcete vedieť, či je cena 63. Drške su ergonomske, plastične, termootporne. Pricemanii a ušetrite až do ! Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.


Hrnec je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Masivní úchyty proti popálení a rukojeť víka na tlakovém hrnci jsou vyrobeny z odolných plastů. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky