pátek 31. května 2019

Poklička na pánev

Poklička na pánev

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pánve Tefal poskytují špičkovou kvalitu a inovativní přístup pro usnadnění každodenního vaření. Jak rozpálit grilovací pánev Tefal na optimální teplotu, vám poradí Thermo Spot - červený bod uprostřed pánve. Wok a hluboká pánev Tefal vám pomohou s přípravou pokrmů napříč všemi světovými kuchyněmi. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Fiskars Functional Form Poklička na pánev. Tepelně odolná děrovaná poklička na zakrytí pánve.


Vyrobena ze silikonu a nylonu vyztuženého skelnými vlákny. Zabraňuje stříkání oleje a udržuje teplo. Předvedení keramické pánve a silikonové pokličky. Cast Iron skillets, griddles and pots.


Skvělá pánev na vaření na cestách po přírodě. Určitě velmi praktické jsou skleněné poklice s tlakovým ventilem, protože na připravované jídlo vidíte, nemusíte je odklápět a neuniká teplo, chuť ani aroma. V nabídce máme všechny: nerezové, litinové, skleněné i měděné. Aby se vám ale v kuchyni vařilo jedna radost, hodit se vám budou i speciální typy, jako je poklice na cezení nebo ochranné síto, díky kterému už nebudete muset z celé kuchyňské linky utírat omastek prskající z pánve. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Poklička na pánev

U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika. Do nákupního košíku Na nákupní sezna. Zamezí stříkání oleje mimo pánev , průměry 1 a cm. Zobrazit podrobnější popis.


Cena dopravy Kč s DPH. Ihned na Mělníku - otevírac. Pokličku lze položit na jakýkoli hrnec či pánev s rozměry od – cm.


Použití je velmi snadné, stačí dát poklici na hrnec bezpečnostním ventilem směrem nahoru, přičemž okraje poklice budou přesahovat přes hrnec. Při varu se tekutina dostane na povrch poklice, odkud po snížení teploty steče zpět do hrnce. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Může být použita na všech velikostech pánví. Chraňte před přímým ohněm. Grilovací pánev odlišuje nejen festovnější materiál, ale i vzhled.


Většinou je obdélníkového nebo čtvercového tvaru a především na dně jsou vystouplé drážky, které simulují běžnou grilovací mřížku. Tuk a šťáva z grilovaných pokrmů se tak dostane do žlábků mezi drážky a výpek se jednoudušeji vylévá. Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja.


Obrázky majú len informatívny charakter. Poklička s poklicí bez poklice poklice Velikost hluboké nízké Styl provence Řadit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky