pondělí 13. května 2019

Retro sklenice

Free Shipping Available. Stav velmi pěkný, zachovalý. Cena za kus: Kč Celkem za sadu: 36- Předání možné v Plzni, po domluvě Mladá Boleslav. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám retro zavařovací sklenice z varného skla. Vhodné jako dekorace, anebo na skladování sušených potravin, čajů, koření, těstovin, bylinek apod. Tyto elegantní, vintage sklenice se hodí především při podávání nápojů nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší.


Detail produktu Do obchodu. Mezi produkty v kategorii sklenice a hrnky najdete také kvalitní výrobky z obchodů Bonami a 4home. Letní sklenice vhodná na domácí limonády, má šroubovací uzávěr a tvrzené plastové brčko s těsněním, takže se nemusíte bát rozlití.


Jemné a drobné potisky budou na transparentním povrchu.

Sklenici je nutné mít v ruce do °C. Ta navíc pochází od anglické značky Creative Tops, která chce, aby každý měl možnost vybrat si to, po čem touží jeho srdce. Díky přiloženému omyvatelnému brčku, které je zabudované do víčka, už nehrozí, že se polijete, nebo že pozvete kamarády a zjistíte, že doma nezbývá ani jedna jediná slámka.


Záleží pouze na Vás na co máte právě chuť. JEDNA SKLENICE MÁ OŠTÍPEK DOLNÍ PODSTAVEČEK. Osobní převzetí je možné jen na mé adrese. Tyto elegantní a ojedinělé sklenice se hodí ať už na skladování potravin doma ale určitě můžete tyto zdobené sklenice naplnit například oříšky, mořskou solí, vonným voskem nebo ji využijte jen jako vázu na květiny a obdarujte s ní vaše nejbližší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vintage kulatá zavařovací sklenice , l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Retro sklenice , které jsou vyráběny ve čtyřech nádherných barvách, pojmou až 4ml lahodného nápoje. Věci typu vintage jsou v dnešní době zcela cool a právě proto vznikl tento úžasný nosič, který pojme dvě sklenice v restrostylu.


Kozlova jubilejní sklenice l - 90. Z takovéto sklenice na nožičce se Velkopopovický Kozel pil v 90. Abyste doma nezapomínali na pitný režim, tak pro vás máme několik tipů na sklenice , díky kterým jej budete s potěšením dodržovat. Letos jsou v kurzu kolekce sklenic, které mají stejný tvar ale jinou barvu.


Máme pro vás tipy na duhové retro sklenice , které jsou letos v kurzu, a také na sklenice , které zaujmou vtipem.

Na obsah 4ml Barva: mix barev - odesíláme náhodně. Brčko je vyrobené z pevného plastu a má zábranu proti vyklouznutí. Navíc si můžete vybrat rovnou ze třech barevných variant brčka - červeného, modrého a zeleného. Tato sklenice dodá každému pokoji styl. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky