čtvrtek 2. května 2019

Kočička z kávové pěny

Text ovšem zůstává pouze jednou z variant vyprávění – je jen věcí čtenáře, zda nedá přednost své vlastní. Kočička z kávové pěny se toulá předměstskou krajinou - zimou, jarem i létem a hledá známé vůně domova. Eva Volfová proměnila látky, hadry, prachovky a utěrky v čisté obrazy a křehký příběh pro nejmenší čtenáře.


Mezi oblíbené knihy autorky patří například dílo s názvem Modrý tygr nebo Max a Saša aneb zápisky z našeho domu. Tato kniha nepatří pouze zmíněné spisovatelce, neboť text a hlavní příběhovou linku zpracovala. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů.

Děkuji Evě Volfové za poskytnutí fotografických reprodukcí vyšívaných předloh ilustrací. Ilustrace textem doprovodila Tereza Horváthová. Portaro - Webový katalog knihovny. Pedagogická knihovna J. Prelistujte stránky knihy, prečítajte si recenzie čitateľov, nechajte si odporučiť podobnú knihu z ponuky viac ako miliónov titulov.


Saved from Uploaded by user. Discover ideas about Xmas Gifts. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!

Veselé vyprávění o kočičce z kávové pěny. Ptáte se, proč z kávové pěny ? Protože přesně z ní se kočička narodila. Se zvířecí průvodkyní se vydáme na dlouhou cestu za nalezením toho správného domova.


A jaké, že je to vyprávění? Látky, hrady, prachovky a utěrky proměněné v čisté obrazy a křehký příběh pro nejmenší čtenáře. Tato obrazová pohádka vypráví o kočičce zrozené z teplé kávy a nadýchané pěny , kterou její. Kč naše cena:110Kč Jak kočička chtěla být pejskem autor: neuveden dop.


Dál už hledat nemusíte! Since its establishment at the break of the millennia, BAOBAB has done its utmost to restore the pictorial book culture in the Czech Republic, namely by cooperating with a score of like-minded authors, i. Z kávové kočičky se stala kočka toulavá. Občas se bojí a je jí zima.


Nakonec dobře to dopadne. Najít nabídky na Kočička nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Kočička , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Zde nakoupíte Kočička rychle a bez starostí a poté už se můžete věnovat jiným věcem jako je rodina.

Rádi přijedeme a vykoupíme knihy, staré hračky, nábytek, techniku, starožitnosti, umění a další sběratelský materiál. FRIDOLÍNA, ANTONÍNA A MALÁ MÍNA Eva Volfová. Product successfully added to your shopping cart. Zboží jsme přidali do vašeho nákupního košíku.


Autorem je Eva Volfová, Tereza Horváthová. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky