čtvrtek 2. května 2019

Látka na utěrky

Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup. Nákup v nižší hodnotě nelze v současné době provést. Lněná látka praním přirozeně měkne a zvyšuje se její savost.


Po třech, čtyřech vypráních sají lněné utěrky mnohem lépe vodu, než utěrky z bavlny. Voda se navíc z lněných utěrek rychle odpařuje a díky tomu jsou rychle znovu k použití. Oproti bavlně nezanechávají lněné utěrky na nádobí zbytky chloupků. KANAFAS je potahová látka s dlouhou životností, vynikající vysokou pevností v tahu a oděru.


Je příjemný na omak a používá se jako dekorační nebo potahová látka při šití doplňků ve venkovských chalupách, na chatách atd. Ušijte si povlečení, závěsy, ubrusy, utěrky a ubrousky, podsedáky na zahradní posezení. Lehátkovina je pevná a odolná látka označována také jako látka na zahradní nábytek. Je určena k potažení zahradních křesel, lehátek, houpaček, rybářských stoliček a podobně.


Je jen na Vás, zda se rozhodnete pro vzorovaný motiv či jednobaravný s teflonovou úpravou. Sami z těchto látek ubrusy šijeme, proto Vám garantujeme, že všechny látky z této kategorie jsou vhodné k tomuto účelu. Na naši nabídku kusových ubrusů se můžete podívat v kategorii Ubrusy a běhouny. V aktuálnej situácií posielame tovar len kurierom GLS s platbou vopred na účet. Doba vybavenia objednávky 3-dní.


Pre urýchlenie práce vybavujeme len objednávky ktoré majú látky v celých metroch. Bavlněné látky, oblíbený materiál všech tvořivých švadlen. Mezi cenově nejdostupnější potahy patří dekorační látka Korsika, vhodná i na domácí čalounění.


Důležité je také vybrat látku, která má vyšší gramáž a je přímo určená pro potažení sedacích souprav. Samotné potažení pak většinou svěříme odborné firmě, nebo čalouníkovi. Internetový obchod Chci Látky. Najdete u nás také pletací a háčkovací vlny a příze, bytový textil.


Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího. Na některý bytový textil se může hodit i hrubší a těžší látka , tyto materiály máme také v nabídce a chystáme další doplnění v barvách.


Ubrusové látky máme v nabídce pro ty zákazníky, kteří si nevyberou z naší široké nabídky hotových ubrusů. Pokud máte atypický stůl, nebo pořádáte slavnost, na které máte dlouhé banketní stoly, můžete si vyrobit vlastní ubrus přesně na míru. Len je vyroben z přírodního vlákna, získaného ze lnu setého.


Nejlépe se ze lnu šijí letní halenky, blejzry nebo vzdušné kalhoty. Dále se lněná látka skvěle hodí i na utěrky na nádobí, ložní prádlo a ubrusy. TOP je pro nás vlastně střed. Většinou jsou tkané z egyptské bavlny, která se těší světovému věhlasu díky své kvalitě. Tyto utěrky jsou velmi kvalitní, co do pevnosti, tak i savosti.


Dobrý den, k některým krajkám jsou tyto aplikace a lemovací krajky dodávány - né však ke všem. Krajky jsou pouze v těch barvách, které na e-shopu vidíte. Pokud by jste měla možnost navštívit… Přečíst celý dotaz Podívejte se na všechny dotazy nebo položte vlastní dotaz.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Nakupujte dekorační látky jednoduše z pohodlí domova.


Naleznete zde materiály vhodné na závěsy, polštářky, potahy, přehozy a další látky vhodné k dekorování interiérů. Vybavte si domácnost bavlnou, látkou na patchwork i kanafasem. V nabídce máme i různě barevné polyesterové látky, které jsou vhodné pro svou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky