pátek 3. května 2019

Konvička na mléko tescoma

Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Profesionální konvička na mléko od italské značky Bialetti pro všechny, kdo si kávu bez mléka nedokáží představit.


Díky skvěle propracovanému zobáčku vám. Konvička Na Mléko Porcelán Novel.

Luxusní konvička na mléko. Dodejte vaší odpolední kávě styl. Tato nápaditá konvička na mléko je vyrobená z dvojítého skla a po naplnění uvnitř konvčky uvidíte bílé vemeno z mléka.


Lehce zaoblený tvar usnadňuje šlehání i regulaci proudu našlehaného mléka a ergo. Nerezová konvička na mléko. Ideální pro našlehání mléka na domácích kávovarech.


Rhinoware nerezová konvička na mléko , objem 6ml. Zoom a videa nejsou Vaším prohlížečem podporovány.

Tato konvička na mléko se bude na Vašem jídelním stole pěkně vyjímat. Tescoma Crema - konvička na smetanu Popis produktu. Servis z prvotřídního porcelánu v krémovém provedení. Vhodný do myček nádobí i mikrovlných trub. Objem konvičky je 2ml.


Smaltovaná konvička na mléko 1L - Ibili. TESCOMA nádoba na smetanu GUSTITO. Teo je perfektní pro přípravu mléčné pěny do cappuccina či kávy latté.


Mléko lze přímo ve skleněné konvici ohřát na plynovém, elektrickém a sklokeramickém sporáku nebo v mikrovlnné troubě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnce na vaření mléka, pudinků i polev.


Ať už se jedná o mléko , váš oblíbený pudink či polevu, můžete se pustit do příprav zcela bez obav. Porcélánová konvice na čaj s objemem 4l. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika.


Do nákupního košíku Na nákupní seznam.

Vyrobena z nerezové oceli o tloušťce m. Pokud si nedovedete představit svojí oblíbenou kávu bez mléka, neměl by vám chybět tvz. Díky vnitřní rysce vždy víte, jaké množství naléváte a předejdete plýtvání. V konvičkách mléko snadno napěníte a navíc jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky. Tuperware jsem měla možnost sama ozkoušet, ta myslím zůstala čistá, ale je ta zase menší. Vyberte si vhodnou nerezovou konvičku na mléko pod trysku s horkou párou.


Nabízíme velké množství druhů a velikostí, včetně menších konviček, ve kterých můžete servírovat mléko či smetanu jednotlivě všem svým hostům. Bez správné konvičky na šlehání mléka se Vám nepodaří udělat správné cappuccino ani latté. Nabízíme spoustu velikostí, tvarů a dizajnů konviček, vhodných na šlehání mléka.


Ryska na obou stranách (stupnice v uncích a mililitrech) konvičky ke snadnějšímu měření mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky