čtvrtek 23. května 2019

Škrabka na julienne

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát. Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za.


Vynikajúca pre prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, celeru, bielej reďkovky, zemiakov apod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.

Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. This video is unavailable. Se správnou škrabkou nebudou mít slupky šanci.


J-STAR - Victorinox ( Škrabka na julienne J-STAR - Victorinox) Škrabka na brambory Victorinox na jemné proužky julienne. Vhodné na brambory, zeleninu, ovoce apod. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční myt. Vynikajúca na veľmi rýchlu, ľahkú a bezpečnú prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky a pod. Mrkvu uchopte za širší koniec, vložte medzi čepeľ a opierku, škrabku stlačte a plynulými ťahmi smerom dole vytvorte prúžky julienne.


Hodnocení produktu: 1 Vyrobena z kvalitního materiálu, velmi ostrý nerezový břit, pro přípravu jemných julienne proužků, vhodná do myčky na nádobí.

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Ideální na zdobení salátů a polévek a také orientální kuchyně. Kvalitní a cenově výhodná škrabka na zeleninu s příčnou, speciálně tvarovanou, nerezovou čepelí, s rukojetí vyrobenou z vysoce kvalitního plastu. Tato škrabka vám snadno vykouzlí z různých druhů ovoce a zeleniny úhledné nudličky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mrkev uchopte za širší konec, vložte mezi čepel a opěrku, škrabku stiskněte a plynulými tahy směrem dolů vytvořte proužky julienne. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí.


Skladem 10Kč bez DPH. Celonerezová škrabka na zeleninu s otočnou čepelí vám vytvoří jemné proužky julienne. Jednoduché používanie ku zeleninám alebo k ovociam. PRESTO Expert značky Tescoma je vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod.


Victorinox na jemné proužky julienne. Vyrobena z kvalitního materiálu, velmi ostrý nerezový břit, pro přípravu jemných julienne proužků, vhodná do myčky na nádobí. Vaše objednávka bude doručena co nejrychleji to bude možné.


Julienne , trojčeplová. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. KRABKA NA ŠPÁRY WOLF-GARTEN FK-M - Pre odstraňovanie trávy, machu a buriny v špárach dlažby, v rohoch stien, špárach schodov apod. Vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čepeľ zaisť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky