úterý 14. května 2019

Razítka na cukroví

Razítka na sušenky DELÍCIA. Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky? Perfektně se totiž hodí pro celou řadu příležitostí - jsou skvělým pohoštěním pro nečekanou návštěvu a přijdou vhod jako sladké zakousnutí v pauze na kávu nebo čaj, ke kterým se pro svou jemnost ideálně hodí.


V nabídce též sada vykrajovátek s razítkem s vánočními motivy a motivy perníkových panáčků. A co zkusit něco nového, třeba razítka na vánoční cukroví ? Můžete je použít jak na linecké, tak i na perníčky.

Máte rádi opravdovou neošizenou domácí vánočku, ale vždy se vám krásně upletená pak na plechu nepěkně rozplácne? Pořiďte si formu na vánočku a už se vám to nikdy nestane! A navíc to ani nikdo nepozná. Upečte s dětmi roztomilé sušenky a cukroví , na které obtisknete reliér z razítka ! Ideální na linecké cukroví či perníčky.


Nyní AKČNÍ sleva až do vyprodání. Dostupnost: Skladem u dodavatele. Silikonové razítko na cukroví s dřevěným držátkem slouží k přípravě sušenek s vánočním motivem.

Rozměry - x x cm. Assort motivů - sněhulák, stromeček, vločka, perníčkový panáček. Klasika, která nesmí chybět na žádném stole, to jsou druhy, které byste měli upéct, i když s cukrovím teprve začínáte. Patří mezi ně samozřejmě linecké cukroví , nejoblíbenější cukroví z lineckého těsta, naprosto klasické vanilkové rohlíčky nebo také nepřekonatelná vosí hnízda.


Jednoduše vytisknete velikonoční razítko do těsta při pečení cukroví. Balení obsahuje ks různých motivů - zajíček, kuřátko, vajíčko a motýlek. Pečte s láskou a obdarujte své přátele. Kromě razítka a vykrajovátka obsahuje tato sada také tři razítkovací motivy ze silikonu na výměnu, které cukroví propůjčí zcela osobní tón. Pro inspiraci je součástí balení také recept.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Můžete tedy dát prostor své fantazii a originálně si ozdobit. Sada razítek na cukroví Upečené s láskou a darované s radostí. Tři nástavce s různými motivy propůjčí cukroví skutečnou osobitost. Nástavce jsou vyrobené ze silikonu a lze je mýt v myčce.


K potiskování cukroví jmény nebo vzkazy. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Svatební razítka na míru.

Nejčastěji můžete svatební razítka na míru potkat ve dvou základních provedeních. Obě ovšem využívají univerzální šablonu (obrys, motiv) a na základě vaší objednávky se mění pouze část obsahu (jména a datum). Dřevěná razítka a hobby potřeby.


Zobrazit produkty Doprava zdarma. Rychlá platba kartou (již brzy) h. Tradiční linecké cukroví nesmí na vánočním stole chybět. S vykrajovátky DELÍCIA mu letos můžete dát zcela novou podobu – se středy ve tvaru sněhuláka, panáčka, hvězdičky, zvonečku, stromečku a betlémské hvězdy bude opravdu neodolatelné.


Když ulice ovládne vánoční výzdoba, můžete si být jisti, že se Vánoce kvapem blíží. Přesto ta pravá sváteční atmosféra přichází až tehdy, když se u vás doma rozline lahodná vůně cukroví. Navíc si můžete vyzkoušet jedinečné recepty na.


Ať už to první nebo to druhé, máme pro vás spoustu receptů na jednoduché i náročnější vánoční cukroví , ze kterých si jistě vyberete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky