úterý 21. května 2019

Sud plastový 200 l

Sud plastový 200 l

Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Použitý plastový sud (vymytý) o objemu 2litrů s odmínacím víkem a pákovým uzávěrem. Jedná se o levnou variantou nového sudu.


Dodávka = predmontované, konečnú montáž vykoná zákazník. Kónický plastový sud Rain, 2l. Vhodné jsou zejména na zachycení dešťové vody např. Sudy jsou dodávány včetně víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Sudy jsou opatřeny na třech místech (5l verze na jednom) montážní plochou k. Díky svému tvaru je su. Prodám kovové sudy, po domluvě i více kusů. Objem sudu je 2litrů. Plastový sud , barel vhodný na vodu 220L sud vhodný i na pitnou vodu.


Sud plastový 200 l

Rozměry sudu jsou: 6x. Barel 220l na dažďovú vodu. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! The Series Is The Latest Generation Of Our 4xPickup Truck.


Built To Perform The Toughest Jobs In The Most Challenging Conditions. Sud plastový ROTO 2L classic. Stojan na sud plastový otočný pro sudy a 2l.


Kohoutek je součástí dodávky, otvor však pro kohoutek není předvrtán, takže je možné používat sud i bez něj. Vrtání otvoru pro kohoutek je snadné, ve spodní části sudu je ploška připravena pro. PH Podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Výhodou těchto sudů je jejich pevnost a také provedení v zelené barvě, díky kterému splynou s okolím. V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota.


Plastové záhradné sudy na dažďovú vodu s objemom 2litrov s výpustným kohútikom sú vyrobené z PP materiálu. Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba. Dom a záhrada - 200l sud bazár. Vyberajte z inzerátov.


Sud plastový 200 l

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky