pondělí 6. května 2019

Pečenka eta recenze

Naše recenze tohoto produktu rozhodně musí začít tím, že se jedná o spotřebič, který připomíná svou konstrukcí jeden, který byl známý a využívaný v minulosti. Zvládne buchty, šunkofleky, grilovaná kuřata i bábovky. Rozhodli jsme se pro vás otestovat její MAX verzi. V naší recenzi se dočtete, jaké jsou její slabiny i silné stránky.


Zdravě, chutně a úsporně! Je totiž až o úspornější než klasická trouba, přitom ji dokáže. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Dokáže uspokojit potřeby na vaření čtyř a více osob, má totiž dostatečný objem litry. Příkon 580W zajišťuje rychlou přípravu jídla ale bez vysokých nákladů. Tradiční elektrický pečící hrnec určený pro různé způsoby přípravy jídla - od klasického pečení masa, zapékání těstovin, až po dušení a vaření. Remosky pro početnější domácnosti. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Aj keď je táto pečenka dosť drahá, jej užitočné vlastnosti a mnohoraké využitie to dobre vyvažujú. Komfortné prevedenie výrobku. Když ETA začala vyrábět v 60. Přibližně po necelých deseti letech výroba skončila.


Veškeré informace o produktu. Jídla v ní připravená neztrácejí svoji typickou chuť a vůni, maso nevysychá. V praxi to je občas citelné a některé objemné pokrmy (např. kuře) jsme museli péct o něco déle, než v jiných remoskách.


Hrnec je určený pro různé způsoby přípravy jídla od klasického pečení masa, zapékání těstovin až po dušení a vaření. Připravená jídla přitom neztrácejí chuť, vodu a maso nevysychá. Pečenka - návrat k tradici. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pokud bydlíte v menším bytě je ideální přesně pro vás.


Držadla jsou tepelně izolovaná, podstavec je maximálně stabilní a víko má skleněný průzor pro okamžitou vizuální kontrolu připravovaného pokrmu. Oproti ní je však až o úspornější co se do spotřeby elektrické energie týče. Zabudované topné těleso má prodlouženou záruku až na let, čímž výrobce ETA dokazuje vysokou.


Pomáháme vybrat správný produkt nebo službu. Snažíme se přinášet recenze , které vám pomohou před koupí odhalit šmejd a vybrat si správně. Pevně věříme, že naše recenze vám pomáhají ušetřit nejen peníze, ale i čas strávený s výběrem produktu nebo služby. Od klasične peke mesa in gratiniranja testenin pa do dušenja in kuhanja.


Doprava na tento produkt Info v obchodu Zobrazit v e-shopu Kasa. Tento tradiční, a přesto moderní přístroj Vám umožní upéct i pravé české buchty bez kompletně vybavené kuchyně. Upečte maso, zapečte těstoviny nebo duste a vařte, cokoli Vás napadne. Charakteristickým znakem každé remosky je typický ohřev shora, tedy z víka, což je v podstatě její poznávací znamení. Tato pečící pánev má velmi nízkou hmotnost a to pouze kg, Objem nádoby je litry.


Víko pánve je opatřeno skleněným „okýnkem“, kterým můžete pozorovat aktuální fázi pokrmu. Výhodou je bezpečnostní pojistka pánve. Hrnec je vybaven i bezpečnostní pojistkou, tepelně odizolovaným držadlem a stabilním podstavcem. Jednoduchá obsluha, snadno vyjímatelná nádoba, omyvatelný povrch.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov. Tradícia Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky