středa 15. května 2019

Mikrovlnná trouba daewoo kor

Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Mikrovlnná trouba daewoo kor

Klasický design, čisté linie, univerzální vzhled a sedm úrovní výkonu činí z této mikrovlnné trouby vítaného společníka do vaší kuchyně, na chalupu, nebo do zahradního altánu. Navíc disponuje funkcí rychlého rozmrazování. Spolehlivá mikrovlnná trouba dnes patří do výbavy prakticky každé domácnosti. Volně stojící mikrovlnná trouba disponuje objemem l. Veškeré nastavení zvolíte na digitálním ovladači. Jistě oceníte úrovní výkonu a maximální výkon ohřevu – 800W.


Daewoo KOR 6S20W od 4€ - Heureka. DAEWOO KOR 6S20G v moderním bílém provedení. Ušetří vám čas i energii, zvládne ohřívat, rozmrazovat i vařit. Výkon mikrovlnné trouby činí 8W.


Navyše disponuje funkciou rýchleho rozmrazovania. Spoľahlivá mikrovlnná rúra dnes patrí do výbavy prakticky každej domácnosti. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Jistě využijete úrovní výkonu a maximální výkon ohřevu – 800W.


Chcete čiperného pomocníka, který navíc skvěle vypadá? Zboží skladem zasíláme okamžitě. Další slevy bílého zboží na Kupi.


Mikrovlnná trouba daewoo kor

U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Mikrovlnná trouba využívá C. KOR 6LBRB MIKROVLNNÁ TROUBA DAEWOO. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Součástí elegantního a hladkého designu je displej s digitálním ovládáním, na kterém snadno nastavíte všechny potřebné údaje. Povrchová úprava Shiny Clean vám zajistí snadnější. Je vybavena časovým spínačem do minut a funkcí rozmrazování. Technické parametry a specifikace: maximální průměr talíře s pokrmem. Cenově dostupná mikrovlnná trouba , která ohřívá, vaří i rozmrazuje?


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Funkce rozmrazování Časový spínač do minut Mechanické ovládání Akustická.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky