pondělí 27. května 2019

Luigi bormioli sklenice

Luigi bormioli sklenice

Luigi Bormioli je špičkovým italským výrobcem nápojového skla. Kombinace ušlechtilých materiálů používaných při výrobě a jedinečného italského designu vám poskytne skvělý prožitek při konzumaci všech druhů nápojů. Vyrobeno z unikátního čirého křišťálového skla Sonhyx, zesílená pevná nožka s. Bormioli Luigi is a specialized glass factory that manufactures high quality containers for perfume and alcoholic beverages, as well as tableware in superior crystal glass. Following in the steps of timeless tradition, the Bormioli family continues to uphold the ever topical and fascinating challenge inspired by the art of glass-making.


Detailní popis produktu. Ne nadarmo nesou termo sklenice Michelangelo jméno po slavném malíři, i je totiž můžeme považovat za umělecké dílo. Vyvinula unikátní křišťálové sklo Sonhyx, které je chrakteristické svými vyjímečnými mechanickými, chemickými a optickými vlastnostmi. Travel through our pages to learn more about our products and why we are the authority in glassmaking. Especially For The Restaurant Trade Next Day Delivery Available!


A Glass For Everything. Crockery For The Catering Trade. Free Shipping Available. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Luigi bormioli sklenice

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí naší nabídky jsou sklenice na všechny druhy nápojů, thermo sklo, skleněné džbány, mísy a doplňky.


Dále mezi námi nabízené výrobky patří termosklo a borosilikátové sklo, které se lisuje a poté se z něho vytahuje vzduch. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Tyto sklenice na šumivé víno byly navrženy s velkým důrazem na uspokojení všech smyslů při popíjení d. Teplé nebo studené tekutiny a potraviny udržují svojí teplotu mnohem déle, než je tomu u jiných sklenic.


Luigi bormioli sklenice

Sklenice se dají využít kromě nápojů i pro. Povrchová úprava stopek sklenic pro trvalou ochranu proti oděru. Tento proces vyvinutý a prováděný oddělením výzkumu a vývoje společnosti BORMIOLI LUIGI spočívá v aplikaci NANOTECHNOLOGIÍ přímo na stopky sklenice.


Tvar sklenice zabraňuje rozptylu aromatických složek, takže lze plně vnímat primární, sekundární i terciární aroma. Doporučuje se na bílé a tmavé alkoholické nápoje: Cognac, Armagnac, Calvados, Grappa. Sklo této značky je charakteristické pro svou eleganci, pevnost a výborné akustické vlastnosti. Set obsahuje dva kusy sklenic.


Doba dodání maximálně 4-dní. Vysoká odolnost sklenice je způsobena zesílením stopky s příměsí titanu. Nemusíte se tedy bát, že se vám sklenice rozbije třeba při mytí v myčce. Luxusní moderní větší sklenice na long drinky a nealkoholické nápoje s unikátním vzhledem a ve vysoké kvalitě.


Elegantní sklenice na horké nápoje z dvoustěnného skla. Rozměry - obsah 27cl, výška 13cm, průměr 2cm. Je mimořádně pevné, lesklé a průhledné. Sklenička je vyrobena z jednolitého skla, bez švů a spojů.


Luigi bormioli sklenice

Díky tomu nezkresluje barvu vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky