úterý 7. května 2019

Stojánek na cd

Krabice archivační na CD Leitz Click-N-Store wow, zelená. Pro lepší stabilitu opatřujeme stojánky samolepkami nebo magnety. Naše plastové stojánky nesou označení Český výrobek a jejich koupí podporujete tuzemský trh.


Plastový stojánek koupíte již od Kč bez DPH. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích, Třeboni nebo Táboře. Podívejte se na mé další aukce pro ušetření na poštovném – platíte vždy jen jedno poštovné. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

A-Z Reklama CZ Stolní zakřivený dřevěný menu stojánek UWDM0CD0Ana list A4. Stojánek na kolo zadní XLC Multi I. Moderní zakřivený stojan na menu z bukového dřeva na prospekt formátu A- Tmavě hnědá Díky modernímu designu lze tento držák nabídek použít k zobrazování oznámení, reklam, grafiky, nabídek a dal. Ave tvaru Y na výšku. Využití: na letáky, prospekty, n. Stolní stojánek s přihrádkami na psací potřeby, CD , dopisy a na drobné kancelářské potřeby.


Chcete-li si vytvořit příjemnou atmosféru a zároveň zvelebit byt či jiný interiér, je stojan na vonné tyčinky určen přímo Vám. Spodní díl stojánku slouží jako zásobník na vonné tyčinky. Rozměry stojánku na vonné tyčinky. Držák na mobil, tablet, obaly a kryty, Gen.


Prodám stojánek na foto. Mám k dispozici dva kusy. Byly používané, nezničené. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Novinové a cd stojánky: Novinové a CD stojánky z přírodního ratanu dodají vašemu interiéru rustikálně přírodní nádech a hodí se stejně dobře do obývacího pokoje, jako do kuchyně.

Ratanové stojánky na noviny a CD mohou být rozdělené na různé oddíly, klidně můžete zvolit také kombinaci obou funkcí. Design Inbal Hoffman pro Monkey Business. Dřevěný stojánek na mobil Jednoduchý stojánek na mobil vhodný také jako jeden ze svatebních dárků.


Dodáváno bez dárkového obalu. Moc vám všem děkuju za každý like, odběr, komentář a sdílení videa. CD Inzertní webový portál Nároží. Dřevo z kouta - stojánek na víno Zdeněk Mařas.


Unsubscribe from Zdeněk Mařas? This feature is not available right now. Please try again later. Kvalitní stojánek vyrobený z plechu. Vhodný na podepření knih, skla, krabiček např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky