úterý 7. května 2019

Skleněná mísa na salát

Skleněná mísa na salát s dubovou základnou Sagaform Nature, ⌀ cm. Detail produktu Do obchodu. Vše z ní bude výborně chutnat a navíc tato mísa bude na Vašem jídelním stole k nepřehlédnutí.


Naservírovaný salát v nich vypadá moc hezky. Malé mističky používáme i na zmrzlinu. Největší mísu využiji i při.

Podávat salát v plastové míse? Kč BDK-GLASS Extra čirá skleněná mísa s černo-stříbrným dekorem LINKY Rozměr: 42x18cm Skladem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyrobená je z tmavě šedého skla. Skleněná salátová mísa s betonem a nerezovým příborem Forte - Nambé. Servírovací mísa z kolekce Forte od americké značky Nambé je krásnou kombinací skla a betonu.


Velkorysá mísa ležérně spočívá na betonové základně a dokonalost je završena nerezovým servírovacím setem.

Stylová skleněná mísa Skvělé jídlo, které jste připravovali a dochucovali do posledního nejmenšího detailu si zaslouží stejně pečlivou prezentaci na vašem stole. Misa na salat najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Celkově působí starým dojmem. Objem 3l, vrchní průměr 28cm, hmotnost 2. Osobní předání je možné na Kladně (nám. Sítná) a v některé dny v Praze (ul. Zikova).


Miska na salát Florina sklo cm. Zobrazit podrobnější popis. Skleněné mísy a misky jsou odolné, krásné a vhodné pro všestranné využití. Hodí se i na sváteční stůl, pokrm v nich dobře vynikne.


Vyrábějí se v moderních tvarech a mnoha velikostech. Některé misky jsou stohovatelné. Praktický kousek představuje skleněná zapékací mísa s víkem. V naší nabídce mají skleněné misky velmi široké zastoupení, nabízíme misky z lisovaného skla, tvrzeného bílého skla, ve tvarech hranatých, moderních nebo klasické kulaté tvary, dekorované či bez dekoru, v jednoduchém designu z čirého.


Mísa na salát je vybavena víkem s ventilem, které pomáhá udržovat umyté saláty v lednici déle čerstvé. Snips Mísa na salát 4l. Připravené na pozdější servírování.

Mísa je vhodná k okapání omytých salátů, uchování salátů, přípravě salátů i servírování. Můžete je použít při vaření, pečení nebo servírování nejrůznějších pokrmů. Mísy a misky patří bezesporu do každé kuchyně či jídelny. Nabídka je opravdu široká nejen v kamenných obchodech, ale také na internetu, kde jsou k dostání např.


Mísa na ovoce v měděné barvě Present Time Diamond Cut XL. Krásná skleněná mísa na saláty. Na dřevěném podstavci k tomu dvě dřevěné vařečky.


Vše je nové nikdy nepoužité dostala jsem to jako dárek ale nevyužívám to. Tak bych byla ráda kdyby posloužila jako dárek někomu jinému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky