úterý 7. května 2019

Mísa na šlehání

Při šlehání je opravdu vhodné použít výhradně šlehací mísu, protože při použití například keramické nebo skleněné mísy může dojít k poškrábání a také poškození stěn nádoby. Univerzální mísa s unikátním ochranným víkem pro čistou kuchyni při šlehání. Unikátně řešené víko, které. Tato jedinečná mísa vám jednoznačně ulehčí práci při vaření. Víko položíte na mísu a tím jednodušezabráníte nechtěnému.


Vše s ní vyšleháte snadno a rychle. Mísa na šlehání s víkem. Balení obsahuje tři misky o různých velikostech.


Víko je opatřeno menším otvorem, kdy stačí odklopit vnitřní víčko a tím zamezíte. Plastová mísa na šlehání a míchání je vyrobena z pevného kvalitního plastu, výle. Odměrka 25l s černým potiskem Banquet Culinaria, plast.


Plastová odměrka o objemu l je vhodná pro odměřování sypkých. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Vysoká mísa na šlehání s výlevkou, mísa má velice snadnou a nenáročnou údržbu, její objem je 3l, je vyrobena z kvalitního plastu, barva krémová. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bloomingville MISKA PATRIZIA 2ks Ø15xVcm. Miska Oiva Veljekset 5l Mar.


Nezbytný pomocník do každé domácnosti. Ideální mísa na šlehání vaječných bílků. Díky měděnému povrchu, který reaguje s bílky během šlehání , vznikne mnohem stabilnější sníh než v běžné misce. Kulaté dno je optimální pro míchání ingrediencí z Vašeho receptu. V nabídce jsou mísy ve dvou provedeních - s bronzovým uchem pro větší stabilitu nebo.


Perfektní recept, dělala jsem do menšího plechu a těsto bylo vysoké tak akorát, jak na fotce Rebeky. Curver 3dílná sada misek na šlehání. Skleněná mísa na šlehání značky Ocuisine přináší každému radost z pečení a vaření díky svému praktickému designu. Možnosti jejího využití v kuchyni jsou prakticky neomezené. Vážený uživateli, jelikož jste naším pravidelným návštěvníkem, zvažte prosím vypnutí AdBlocku na této doméně.


Ve víku je navíc otvor určený pro šlehání , který zabrání znečištění okolí. Mísy jsme vylepšili dobře těsnicím víkem pro hygienické skladování a stohování v lednici, dno má účinnou protiskluzovou úpravu pro stabilitu při šlehání a míchání v. Děkuji za prima recept,mám alergii na bílky,takže čím méně vajec,tím lépe. Dala jsem žloutky,žádný bílek,ten končí znovu u slepic i se skořápkami. Polevu jsem nastříkala cik cak,je to lepší na krájení,aspoň to tak nepraská a stejně mi to nešlo natřít vcelku. Děda už si pomlaskává,čekám ještě co na to.


Přisypeme mouku s kypřidlem a kakaem a opět dobře promícháme. Nakonec do těsta vmícháme sníh z bílků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky