pátek 3. května 2019

Láhev s uzávěrem 0 5l

Lahev , 5l na čistič odpadů bílá. Xavax skleněná lahev na nápoje , 5l. Dobrý den měl bych zájem o 30ks láhví na alkohol, ocet, pálenku, , l , s uzávěrem. Ale na náhledu je pouze plastový uzávěr?


Je to velmi praktický a zajímavý doplněk na V. Rádi vám poradíme s výběrem.

Ve skleněné lahvi s patentním uzávěrem výborně uchováte a přenesete např. Retap Ekologická láhev , 5l Fialová ( s doživotní garancí výměny při rozbití) Ekologická láhev Retap je určena pro všechny, co se snaží omezit nákup PET lahví a rádi dodržují zdravý pitný režim. Zásobování firem plastovými obaly.


Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. S možností dobroušení vašeho textu popř.


Vlastní výběr broušení.

Láhev s uzávěrem 5L švestka. Objem lahve je cca , l. Otevírání i zavírání je dokonale jednoduché. Tato láhev se také skvěle hodí, když budete chtít někomu darovat vlastnoručně vyrobený likér.


K dostání v různých velikostech. Kovová láhev s plastovým narážecím uzávěrem. Praktická skleněná láhev s retro uzávěrem ze 1 recyklovaného skla pro dekoraci i uskladnění nápojů. Materiál je vhodný pro styk s potravinami.


Velikost i tvar umožňuje snadno brát na cesty tekutiny jako například slivovici, medovinu rum, šťávu, apod. Keramická láhev s praktickým uzávěrem , skvělá na vodu, medovinu, víno či pivo. Tvarovaná ozdobná láhev s uzávěrem Lola , 5l. Leifheit láhev s pákovým uzávěrem o objemu , l. Vhodná na džusy, oleje, ocet nebo jako dekorace.


Odolná díky nerezovému uzávěru. K dispozici ve třech barevných provedeních, kouřově šedé, tropické zelené a jemné růžové. Vy tak při nakupování skleněné láhve ušetříte čas i peníze.


V lednici, na cestě na piknik nebo na prostřeném stole Vám spolehlivě poslouží.

Sklenici je možné mýt v myčce. Cena zahrnuje pouze kus láhve s pákovým uzávěrem ! Kameninová láhev s uzávěrem 5l - BIOWIN. Zahřejte se s nadcházející zimou horkou kávou z krásného hrníčku či skleničky.


U nás si vybere každý i coffee walker - thermo sklenice Coffee to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky