úterý 14. května 2019

Mikrovlnná trouba candy

Vaření nebylo nikdy tak jednoduché. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Trouba dále disponuje automatickými programy, možností expresního vaření a také umožňuje zablokování tlačítek pro bezpečnost dětí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Připravit v ní můžete mnoho druhů potravin, jako jsou mražené pokrmy, ryby, omáčky, krémy, polévky a spousty dalších. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Co dělá z profesionálních kuchařů mistry v jejich oboru?


V prvé řadě jsou to samozřejmě zkušenosti, ale nedílnou součástí stále zůstává spolehlivé a účinné příslušenství, které by mělo být součástí každé kuchyně. Oba přístroje jsou dnes samozřejmou součástí domácnosti, přičemž každý má své výhody a nevýhody, zastánce i odpůrce. Aby byla obsluha co nejjednodušší, jsou zde přítomny automatické programy jako například program pro dětské jídlo a sterilizaci lahviček, program zdravého vaření, Expresní vaření či praktická funkce rozmrazování.


Mikrovlnná trouba candy

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Výkon mikrovlnného ohřevu činí 8W. Nedílnou součástí každé kuchyně by mělo být její spolehlivé a účinné příslušenství.


Díky svému vzhledu, jehož součástí jsou také dvířka s bílým sklem, působí luxusním, a zároveň elegantním dojmem. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Vzhledem k celkovému výkonu a vlastnostem se tato trouba velmi rychle stane vašim užitečným domácím pomocníkem.


Candy CMXW DW, bílá. Bílá barva v kombinaci s originálním vzhledem čelní strany vytváří z trouby opravdu unikátní kousek. Její vnitřní objem činí l, pokrmy umístíte na otočný talíř o průměru 2cm.


Díky elegantnímu stříbrnému provedení a skleněným dvířkám bude ve vaší kuchyni perfektně vypadat. Cooking Surroun která zabezpečuje rovnoměrné vaření. Může se vám také líbit Eco funkce, která zajistí vypnutí displeje v případě nečinnosti. Power defrost, dětská pojistka, časování minut, litrů vnitřní objem, nerez interiér, ch.


Je v moderním a mimořádně elegantním provedení. Mezi praktické vlastnosti mikrovlnné trouby patří praktický digitální displej, dětská pojistka a zvukový signál ukončení ohřevu. Ovládání elektronické Vnitřní prostor nerezový Barva nerez Průměr talíře 31.


Mikrovlnná vestavná trouba MORA VMT 4X. Mikrovlnná trouba je dnes již nezbytnou součástí každé moderní kuchyně, kde každodenně pomáhá urychlit přípravu jídel. S objemem litrů a maximálním výkonem 9W si dokáže poradit téměř s jakýmkoliv jídlem. Navíc díky dosahovaným vysokým teplotám funguje také jako samočisticí, kdy skvrny od vařených jídel snadno a jednoduše automaticky odstraní.


Stejně tak rozmrazování je jednoduché. Při automatickém odmrazování stačí nastavit. Mikrovlnná elektronická trouba s grilem CANDY EGO-G 25D CO se postará o kvalitní přípravu a ohřev vašich jídel.


K dispozici je celkem osm automatických programů vaření, ze kterých si můžete vybrat podle potřeby připravovaného jídla. Přizpůsobené jsou i funkce jako rychlý start (Start Express), funkce automatického menu. Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky