středa 22. května 2019

Profesionální nádobí

Profesionální nádobí

Vyberte si z široké nabídky profesionálního nádobí - měděné a nerezové hrnce, kastroly, pánvičky. Různé velikosti a objem. Vyrobeno z kvalitního materiálu.


Rychlost mycích cyklů v řádu několika minut zajistí pro hosty vždy dostatek čistého nádobí. Hygienické normy vyžadované zákonem splňuje každá profesionální myčka. Nádobí – profesionální nádoby. V naši nabídce v kategorii „kuchyňský inventář“ máme také široký výběr profesionálních nerezových hrnců, nádob na pečení a zapékání, kuchyňských mis, profesionálních pánví, rendlíků, různých druhů gastronádob, vík na gastronádoby, forem, plechů, pánví a woků. Dodáváme profesionální myčky na nádobí , myčky na sklo, průchozí myčky nádobí , myčky na černé nádobí.


Dále v našem sortimentu naleznete úpravny vody, koše a chemii pro myčky nádobí. Naši designéři vytvořili do ruky padnoucí krásné úchyty a leštěný povrch nádobí doplnili o broušenou spodní část. Předností není jen elegantní vzhle ale také kvalita použitého materiálu a dokonalé řemeslné provedení. CZ zahrnuje širokou nabídku profesionálních hrnců pro gastronomické zařízení, jídelny a potravinářského průmyslu.


Profesionální nádobí

Nabízíme hrnce nerezové, měděné, smaltované, s teflonovým a keramickým povrchem. Projektujeme a vybavujeme různé gastronomické. KOLIMAX PROFESSIONAL sada nádobí dílů.


Venkovní povrch nádobí je leštěný do vysokého lesku, spodní část je vybroušená. Vnitřní povrch je třikrát broušený, to proto, aby se připravované potraviny nelepily a aby se nádobí. Díky inovativní robustní profesionální technice a díky programům přizpůsobeným umývanému nádobí , které dalece převyšují požadavky kladené na běžné domácí nádobí , jsou myčky nádobí Miele Professional určeny k profesionálnímu využití.


Vyrábíme a prodáváme mycí a čisticí prostředky pro profesionální použití. Profesionální technika pro profesionální požadavky Technologie na nejvyšší úrovni. Specializujeme se hlavně na mycí a oplachové prostředky pro profesionální myčky nádobí , mycí, čisticí a desinfekční prostředky pro úklid kuchyní, koupelen a toalet, mytí podlah i čištění koberců. Svým zákazníkům poskytujeme. Nejkvalitnější profi gastro nádobí.


V této kategorii naleznete to nejlepší z naší nabídky. Zakoupit můžete profesionální značkové hrnce a kastroly Mäser bez poklice (poklice lze dokoupit), hrnce a kastroly Korkmaz z poklicí a profesionální naběračky Toner. V profesionální myčce nádobí kvalitně umyté nádobí je mimo jiné zásluhou myčky samé.


Profesionální nádobí

Mimo jiné proto, že ani kvalitní myčka nám 1ní výsledek nezaručí, pokud nebudeme věnovat pozornost jejímu umístění a připojení, její údržbě, kvalitě, tlaku a teplotě vody, chemickým mycím a oplachovým prostředkům i vlastní obsluze. Smaltované nádobí je stále velmi oblíbené, velmi často se používá i nerezové a titanové nádobí. Litinové nádobí má vynikající tepelné vlastnosti a vzhledem k novým materiálům a možnostech výroby je v současné době k dostání v mnoha barvách a tvarech.


Samostatnou kategorií je speciální nádobí na indukci. Kolimax Sada nádobí PROFESSIONAL, dílů. Prodloužená záruka let. Akumulační sendvičové dno. Lze použít do trouby a mýt v myčce.


Nerezová sada nádobí na všechny druhy sporáků včetně indukce. Kuchyňské nádobí předních výrobců. Vybírejte podle typu, funkce, tvaru nebo materiálu, designové a špičkové nádobí , nebo běžnější a stále velmi dobré. Nabízíme pestrý průřez nabídkou předních evropských výrobců kuchyňského nádobí , zejména oblíbených značek BergHOFF a Ballarini. Jaké parametry rozhodnou.


Od základní řady smaltovaného nádobí Belis až po profesionální nerezové nádobí Silampos. Nabízíme kompletní sortiment českého nádobí s modrým smaltem a cenově výhodné sady hrnců. Dlouhodobé mytí v myčce nemá na nádobí negativní vliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky