úterý 21. května 2019

Mini zavařovací skleničky

Víno Destiláty a Nápoje. Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. Sklenice si zamilujete, jsou elegantní a víceúčelové. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Oblíbená mini sklenice.


Možno zakoupit také v originálním balení, které obsahuje ks sklenic. Tyto mini zavařovací sklenice panáky jsou však určené ke konzumaci alkoholu. Připijte si s přáteli na zdraví a přiťukněte si těmito malými zavařovačkami. Malé zavařovací skleničky můžete využít také na zavaření džemů, omáček, medu, nebo na dezerty. Fantazii se meze nekladou.


Víčka doporučujeme umývat ručně. Skleničky jsou vhodné k umývání v myčce na nádobí. Do sklenic připravte výborné jedn. Levné zavařovací sklenice.


K dotvoření výřezu můžete použít různé materiály a barvy - ubrousky, papíry, textil, akrylové či vodové barvy, pastelky atd. Láhev s uzávěrem na závit. Rozměry: objem 06l, pr. V naší nabídce náhradní víčka - sada ks pod číslem.


Prohlédněte si naše dózy a lahve ze série KORKEN. Skleněné dózy mají vzduchotěsný uzávěr, takže se skvěle hodí na domácí džemy i skladování sušenek, které v nich zůstanou křupavé a zachovají si chuť. Navštivte IKEA online a inspirujte se našimi úžasnými skleněnými dózami a sklenicemi. Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu.


Objednejte si kvalitní zavařovčky u nás. Rychlé a spolehlivé doručení. Značkové zavařovací skleničky se šroubovacím víčkem. Kilner Mini zavařovací sklenice ml, ks. Dodáváno v balení po ks.


Vybírejte si Zavařovací sklenice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck, dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace. Jejich původ sahá až na konec 19. V létě si do nich můžete připravit osvěžující nápoj, na narozeninové oslavě můžete originálně servírovat drinky, anebo si skleničky jednoduše postavte do kuchyně jako dekoraci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý má zafixováno, že zavařovací sklenice slouží na marmelády, kompoty a jiné druhy zavařenin. Chef Mini zavařovací sklenice 50ml. Inzerát Zavařovací mini skleničky.


Popis: Nabízím sadu mini skleniček od ledového čaje, celkem v krabici kusů. Zavařovací sklenice využijete na přípravu domácích pečených čajů z různých druhů ovoce - rybíz, borůvky, maliny, angrešt, hrušky, švestky. Také na zavařování brusinek a mini marmelád.


Materiál: sklo, kovová víčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky