pátek 24. května 2019

Lednice s mrazákem bazar

Lednice s mrazákem bazar

Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů v kategorii Lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lednice s mrazákem INDESIT, kombinovaná, výška 139. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř.


R s rychlým dodáním do prac. Bazar online, inzerce bilé techniky. Kupujte výhodně a levně. Prodám obytný přívěs TEC 490. L, sprcha, kazetové WC s el.


Venus- bílá chladnička kombinovaná s malým mrazákem uvnitř. V případě zájmu, je potřeba domluvit převzetí-koupi alespoň dny dopředu, protože je lednice v prvním patře rodinného domu. Pro bližší informace volejte na níže uvedené číslo. Naše přesná lokalita: Lo.


Rustikální kuchyňská linka se čtyřmi plně funkčními spotřebiči ( lednice s mrazákem zn. Whirlpool, výsuvná digestoř a horkovzdušná trouba se sklokeramickou deskou). Dvířka z masivu, mosazné úchyty, nacvakávací panty, ozdobná horní i spodní korunka horních skříněk. Granitový dřez s baterií.


Kč , Praha Kombinovaná lednička s mrazákem Electrolux Objem. Sekce Ledničky - Elektro bazar - řádková inzerce. Oproti modelům s mrazicí částí situovanou vespod mívají kombinované ledničky s mrazákem nahoře nižší objem mrazicího prostoru. Ideálně se tak hodí do menších domácností nebo třeba na chalupu, kde si není potřeba vytvářet větší zásoby mražených potravin. Spotřebiče jsou čisté a přezkoušené, se zárukou.


Provozujeme elektro bazar - Liberec A. Projděte si inzeráty lednice mrazakem na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Výška 145cm,šířka 58cm. Ostatní info a více foto dodám vážným zájemcům.


Kč , Harrachov Mega velká lednice s mrazákem = kompresory. Elektro, počítače Domácí spotřebiče Kuchyňské spotřebiče Ledničky lednice RSS Ledničky. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte n. Kombinovaná volně stojící chladnička s mrazákem Zanussi tě i při menších rozměrech překvapí velkým vnitřním prostorem.


Skvěle se tak hodí především do kanceláří, malých bytů nebo na chatu. Vnitřní objem mrazáku, který se nachází v horní části, je litrů, objem chladničky nabízí úctyhodných 1litrů. Výbava: baterie, topení s rozfukem, bojler, teplá studená voda, sprchový kout, umyvadlo, WC, čtyřplotýnkový vařič, plynová truba, gril, digestoř, lednice s mrazákem na e.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky