čtvrtek 16. května 2019

Lednice retro styl

Retro ledničky jsou k dispozici v několika zpracováních, aby se daly jednoduše zakomponovat do menších i větších domácností. Retro lednice s mrazákem má výhodu v 2vzpracování, které v kuchyni ušetří místo. Velké retro lednice nabízí dostatečně velký užitný objem.


Milovníci klasici jistě retro styl ocení a černá barva navíc dodá potřebné zdání luxusu. Radost udělá i poměrně tichý cho takže se nemusíte obávat nočního provozu lednice.

Nebude rušit ani vás, ani vaše sousedy. Tyto ledničky vám udělají parádu v kuchyni. U retro lednic naleznete všechny funkce jako u běžných ledniček. Jedná se o moderní přístroje s retro vzhledem, takže se nemusíte bát, že by byly málo efektivní či nepraktické. Její retro lednice jsou stylové a také barevné, můžete se tedy těšit i na nejrůznější barevné mutace, které kuchyň rozjasní a dají jí naprosto novou podobu.


Nabízíme originální způsob úpravy Vaší lednice. Speciální vynilové nálepky nejen v retro stylu jsou opatřeny odolnou laminací s protiskluznou úpravou.

Každá nálepka (SKIN) se vyrábí jednotlivě na objednávku a na rozměr vybraného zařízení. Mrazák umístěný uvnitř lednice nahoře. Celkový užitný objem je 2litrů.


Vám nabízí velký výběr retro výrobků jako jsou nástěnné hodiny a venkovní hodiny, plechové retro cedule, kabelky nebo teploměry. Nezapomněli jsme ani na retro oblečení a módní doplňky,vyberte si tričko s oblíbeným motivem nebo náhrdelník na krk. Taková barevná jednotka by měla být ekologickázapadnout do interiéru, dát mu jistý kouzlo, doplnit koncept. Samozřejmě, retro styl a eklektičnost budou ideální pro takovou chladničku, ale nebude to méně výhodné v jiných směrech - země, provence, country style. Lednice se samozřejmě dělí na mnoho typů, ať už to je kombinovaná lednice , retro lednice s mrazákem nebo retro americká lednice.


Každý si představuje pod retro lednicí tak trošku něco jiného a každý kupující má trošku jiné nároky. Základem je pro mnoho spotřebitelů mrazák, vzhled a určitě energetická třída. Lednice FAB 50´s Retro Style je možné objednat také na základě individuálního dotazu, zaslaného na naše zákaznické oddělení. Generacemi prověřené know-how, kreativita, styl , vášeň pro design a hrdost na vlastní zemi jsou základními stavebními kameny, na kterých stojí filozofie firmy SMEG.


Smeg lednice 50´s Retro Style FAB růžová, minibar. FABlednice , nejmenší představitel ikonické řady lednic 50´s Retro Style , v pastelově růžové barvě. Disponuje vším, co pro příjemné chvíle zábavy, tvoření či odpočinku potřebujete – užitná kapacita vnitřního prostoru je l, lednice má vnitřní LED.

Lednička Amica VT 8AB s externím madlem zajistí pohodlí a úsporu energie díky systému automatického odmrazování chladicí části. Navíc budete mít vždy perfektní přehled o stavu potravin díky úspornému LED světlu. Nová image s moderní technologií. Na první pohled zaujme Retro Lednice Gorenje svými zaoblenými rohy. V druhé řadě překvapí ekonomické parametry a šetrnost k životnímu prostředí.


Zákazníci si vyberou z kolekcí Chic, Vintage nebo Funky. Dnes je retro styl velmi oblíbený. Najdeme ho v oživeném designu nábytku, automobilů.


Vint-Age Concept dokresluje tento celek: zaoblené tvary, pochromované rukojeti, lesklé kovové ochranné hrany uvnitř a funkční a stylový otvírák lahví na dveřích přinášejí zpět styl 50. Klarstein Irene se z kuchyně stane opravdový retro -diner 50. SMEG vzdává hold stylu let: poutavé zaoblené tvary a světlé barvy našich spotřebičů z nich dělají vlastní pokračování retro kultu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky