středa 22. května 2019

Lovecký nůž zavírací

Každý muž má mít svůj nůž. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí.


Lovecký nůž zavírací

Lovecký nůž je nezbytnou pomůckou při jakékoliv činnosti v lese. Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože. Jsou to nože s mohutnou břichatou čepelí často kombinované s párákem. Lovecké tesáky, původně určené k probodnutí srdce střeleného zvířete, jsou dnes často používány jako pasovací. Jednoduše se lovecký nůž dá označit jako pracovní nástroj určený pro lov a zpracovávání ulovené zvěře.


ANTLER je ostrá a dlouhá. Zužuje se do velice ostré špičky! Nabádáme tedy k opatrnosti ;-) Celá čepel je vyrobena z nerezové oceli, kt.


Lovecký nůž zavírací

Lovecký kapesní zavírací nůž typu Ranger z nejnovější kolekce Victorinox Delémont o velikosti 1mm s pojistkou velké čepele. Walther Micro PPQ Kapesní zavírací nůž vhodný také díky velkosti a integrovanému kroužku na klíče. C s hladkým ostřím a klasickou špičkou je pevná a. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě.


Při výběru loveckého nože Mikov je třeba se rozmyslet, zda chcete nůž zavírací nebo pevný - oba typy naleznete v širokém sortimentu tohoto českého výrobce. Vždyť správný muž má u sebe mít vždy nůž ! Kdo je fanšmejkr a potrpí si na estetiku, jistě si vybere lovecký nůž , který má střenku vyrobenou z pravého jehněčího nebo srnčího paroží. Tento nůž se odlišuje od klasických modelů svým estetickým provedením.


Zavírací lovecký nůž s nerezovou čepelí. Skladem na centrálním skladu, Ve čtvrtek 9. Z lovecké dýky se postupně vyvinul specializovaný lovecký nůž tzv. Střenka nože má ergonomický tvar pro příjemný a bezpečný úchop. Nůž je dodáván s koženým pouzdrem.


Nylonové pouzdro s připnutím na opasek. Tři čepele si společně poradí se zpracování jakéhokoliv úlovku. Kvalitní lovecký nůž je nezbytným vybavením každého lovce. Pogumovaná hliníková rukojeť dokonale padne do ruky a umožňuje bezpečnou práci s nožem v každých podmínkách.


Pilka na dřevo, zavírací. Klasický zavírací nůž (neboli švýcarák) se stal téměř základním doplňkem každodenní výbavy člověka. V základním provedení má jednoduchou konstrukci, nejištěnou odpruženou čepel a hlavně je možno jej s malými nároky na změnu výroby téměř libovolně doplňovat dalšími pomůckami. Máme takové nože, které jste ještě, rozhodně, neviděli. Specializujeme se na nože z damaškové oceli, které mohou být ideálním dárkem.


Neváhejte se podívat na naše modely. Rukojeť je dřevěná s motivem jelena. Skvěle se hodí do lesa, nebo jako pomocník při běžných činnostech. Japonský lovecký zavírací nůž G. Sakai NFH ( New Folding Hunter ) s rukojetí z exotického dřeva cordia. NFH (New Folding Hunter) Cordia wood je zavírací nůž té nejvyšší kvality.


Lovecký nůž zavírací

Tento zavírací nůž NFH je v první řadě určen pro lov a kempování. Jeho světová popularita vzrůstá již po mnoho let. Tradiční zavírací lovecký nůž je vybavený čepelí z kvalitní nerezové oceli. Dále vývrtku, otvírák na konzervy, otvírák na lahve, který lze použít také jako plochý šroubovák.


Damašková ocel má vrstev z každé strany nože. V dnešní době se název damašková ocel používá pro ostří s viditelnou kresbou. Vystřelovací nůž s pouzdrem 2 6cm - č. Luxusní lovecký nůž cm.


Stylový luxusní lovecký nůž s imitací paroží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky