středa 22. května 2019

Multifunkční hrnec horkovzdušný

Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Hrnec 18vMultiCooker Delimano.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty Line RL-AF3. NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! V Německu či Belgii již patří ke standardnímu v. Sage BRC6je ideální do malých i velkých kuchyní a disponuje praktickou funkcí Keep Warm, která udrží pokrmy v teple. Samozřejmostí je i funkce automatického vypnutí a praktické příslušenství. TESLA_EliteCook_K- zdravé, pohodlné a bezpečné vaření - ovládací tlačítka na předním panelu v češtině - vnitřní hrnec je vyroben z. Multifunkční horkovzdušný hrnec využívajícítechnologii vysokorychlostního vzduchovéhoproudu, je zdravým způsobem pro přípravu pokrmů,díky tomu dosáhnete až o méně tuku.


Součástí balení je i vnitřní mřížka oddělující prostor od dna a vyvýšená mřížka na talíř. K tomu přidám další náhradní skleněnou mísu, na kterou jde nandat vršek. Především troubu, fritézu, pánev či remosku a nově i funkci grilu. Multifry je inovativní kuchyňské zařízení kombinující funkci fritézy s nízkou spotřebou oleje a multifunkčního hrnce pro splnění. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Multifunkční hrnec.


Díky své nadupané výbavě disponuje automatickými nastaveními pro zdravé smažení s minimem oleje, nebo dokonce zcela bez tuku – zkrátka takový friťák bez oleje. Příprava pokrmů je až 3× rychlejší než v běžné troubě a spotřeba energie až o menší. Umožňuje připravovat pokrmy zdravě s použitím minimálního množství tuku a má funkcí. Umožňuje vám rychle smažit čerstvé brambory, a to zdravěji s minimem oleje, a také.


V každé domácnosti si jistě najdou jak jej uplatnit. Díky své široké nabídce funkcí bude určitě hodně používán každým členem rodiny. Těchto funkcí nabízí mnoho způsobů přípravy.


Spolu s cenou se zvyšuje také výbava přístrojů. Roste výkon, množství funkcí a také objem. Ten může u největších přístrojů přesáhnout až l. Jedná se tedy opravdu o multifunkční přístroje.


Některé modely jsou vybaveny přednastavenými programy, které usnadňují volbu teploty, času a typu přípravy pro. Bez práce a bez připalování. Tefal nabízí široký sortiment fritéz od klasických modelů až po pokročilejší (profesionálnější) modely. Většina fritéz je vybavena patentovaným filtračním systémem, díky němuž zůstává fritovací olej čistý, a připravené jídlo je tedy zdravější.


Každý může přidat vlastní recept. Již na první pohled vás zaujme svým moderním provedením, které se skvěle hodí. Vybírejte si Elektrické hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tento všestranný produkt je ideální pro téměř jakýkoli úkol v kuchyni. Zvládá péct, grilovat, opékat, fritovat, ohřívat, vařit, pražit nebo sušit!


Hodnocení produktu:. K FRITOVACÍMU HRNCI NYNÍ ZDARMA KUCHAŘKA S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! Tenhle zdravý friťák je při vší pokoře zkrátka pecka!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky