úterý 28. května 2019

Lednička za odvoz

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lednice za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Daruji za odvoz ledničku, viz fotky. Funkční, ale těsnění není zrovna nejlepší, vevnitř nám občas vznikl kus ledu a bylo třeba odmrazit, aby netekla voda. Málo nošená, barva lososová, jen chybí jezdec na zipu a maličká dírka v lemu.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu.

Prodám žárovky malé do mikrovlnky, ledničky 7W, 15W, 20W mikrovlnka, lednička cena za kus INFO: - plně funkční, nepoškozené, prodám (bazar) - upřednostňuji osobnímu převzetí - přes den i večer Praha - Hostivař (u Jižního města) - mohu levně zaslat na vaši nejbližší pobočku zasilkovna. Lednička je zachovalá, funguje ale pouze s omezením- mrazí i mimo mrazák. Pračka Indesit za odvoz rezervováno.


Nedaruje někdo prosím myčku za odvoz olomoucký kraj děkuji. Inzeráty podobné - Lednička. Malý mrazák kosmetické vad. Rezervováno Dobrý den, daruji za odvoz hudební CD a CD film s Michaelem Jacksonem.


DARUJI CD MICHAEL JACKSON. Mně by se hodilo nějaké jídlo nebo drogérie, ale pro vyzv. Prodám nepoužitou chladicí skříň značky NORDline s plnými dveřmi a zamykáním. Horní plastová lišta je prasklá, ale na funkčnosti to žádný vliv nemá. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať.


Darujeme ledničku Liebherr za odvoz , lednička plně funkční, udržovaná,. Cca dva roky stará lednice za odvoz. Jinák velmi dobrý stav. Prosím, volejte jen pokud máte SPOLEHLIVOU možnost odvozu a odnosu z Prahy ve všední den v dopoledních hodinách.


Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit.

Prodám minikuchyň BOSCH,jejíž součástí je dřez,baterie,bojler, lednička s mrazáčkem a dvouplotýnkový vařič. Rozměry ŠxVxH 90x90x60. Jako nová,použito párkrát na výstavě,vhodné do dílen,chat,do altánu jako zahradní kuchyň apod. Mám na privátě ve Zlíně ledničku, kterou už nevyužiju - vhodná do bytu pro studenty, nebo třeba do dílny atd.


Lednice, které jsou vyšší energetické třídy, bývají zpravidla o něco dražší, ale oproti levnějším modelům mají výrazně nižší provozní náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky