pátek 10. května 2019

Korkové prostírání velké

Korkové prostírání velké

Svým vzhledem připomíná mramor z italských lomů. Prostírání je možné otřít vlhkým hadříkem,vydrží do teploty 120st. Velikost 40x29cm,úpravu povrchu zaručuje teplotu do 120st. Lze otřít vlhkým hadříkem.


Korkové prostírání velké

Vydrží do teploty 120st. DORUČÍME DO DNŮ 7Kč bez DPH. Detail produktu Do obchodu. Dárek online - Dary, dárky, dárečky Rico Art s. Kvalitní korkové prostírání v mnoha designech a různých rozměrech se hodí na každý jídelní stůl.


Velké (set 4ks), Stonebridge. Anglická značka, která vůbec jako první začala s výrobou prostírání. Pimpernel Atrium velké. Na prostírání není vhodné stavět vařící předměty, příliš vysoká teplota může poškodit krycí fólii. Tato kolekce je k dispozici s luxusním lakovaným povrchem, který je hladký a hebký na dotek, odolný proti skvrnám, snadno se otírá a je schopný odolávat teplotám až 1stupňů.


Krásné velké korkové prostírání s motivem kávy je skvělý dárek do každé domácnosti. Toto korkové prostírání je praktický a zároveň dekorační dárek pro ženu, pro muže. Lakované hrana spolu s povrchovou úpravou prodlužuje životnost a zabraňuje škodám na krásném prostírání. Tento dárek se bude krásně vyjímat na stole v. Tepelná odolnost je do 120°C. Balení obsahuje kusy.


Korková podložka má oblé rohy. V prodeji dárkové kupóny na zboží s slevou. Luxusní paleta sytě červené a svěží zelené těchto máků je nanesena v krásném stylu akvarelu. Pozoruhodný květinový design tohoto prostírání okouzlí vaše hosty u jídelního stolu.


Kolekce je k dispozici s luxusním lakovaným povrchem, který je hladký a. V košíku nejsou žádné položky. Pro správnou funkčnost stánek je potřeba mít zapnutý JavaScript. Ve stejném provedení dekoru jako je korkové prostírání Oli D´Oliva můžete rovněž zakoupit i další výrobky. V žádném případě ho nemyjte pod tekoucí.


Jsme výhradním prodejcem kosmetiky Mincer, Purederm, Skinlite a Victoria Beauty. Velmi kvalitní korkové prostírání sada 4ks rozměr :10x10cm. BALÍK DO RUKY NEBO NA POŠTU. Pouze na dobírku platb. Kupující může bez uvedení důvodu ve lhůtě do dnů od převzetí vrátit zakoupené zboží.


Korkové prostírání velké

Kompletní informace včetně instrukcí k odstoupení od smlouvy naleznete v sekci VÍCE O NÁKUPU - REKLAMACE. UPOZORNĚNÍ PLATBA NA DOBÍRKU. Dobírka -v současné době dle nařízení vlády z hygienických důvodů neumožňujeme platbu dobírkou.


Stolní korkové prostírání s nádhernými designy do každého bytu, domu, na kždý stůl! Vyberte si korkové s krásnými desény nebo textilní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky