pondělí 3. června 2019

Motyčka fiskars

High quality face respirators to boost your protection. Motyky Fiskars jsou kvalitní nástroje s dlouhou životností. Objednejte si motyky, motyčky bebo drápky Fiskars , výrazně Vám usnadní práci.


Motyčka fiskars

Motyka Fiskars má ergonomickou a měkkou rukojeť, při práci s ní nebudou Vaše dlaně tolik trpět. Práce na zahrádce je pro většinu lidí příjemný relax. Jedná se o celkem fyzicky náročnou práci, a proto je důležité, aby jste si práci usnadnili potřebným zahradním nářadím. Proto jsme pro Vás zařadili do nabídky motyčky Fiskars , které využijete při okopávání nebo jiných pracích na zahrádce.


V naší nabídce naleznete několik typů, jako jsou například. Její pracovní část je vyrobena z nerezové oceli, která zajišťuje trvanlivost a dlouhodobou ostrost pracovní části tohoto nástavce. Dovoľuje použitie v rôznych uhloch.


Pracovná časť je brúsená z troch strán. Nový rad Fiskars QuikFit. Lehký a odolný materiál, odolná proti korozi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Ten zaručuje lehkost, ale zároveň pevnost. S motyčkou je možno zvedat závaží až do kg těžké. Hroty jsou zaoblené, aby se zabránilo nadměrnému poškozování půda kořenů. Holandská motyčka Fiskars má ostrou hranu na odstranění plevelů, tvarování řádků před setím, nebo k odstraňování mechu.


Motyčka fiskars

Kalená pracovní část je vyrobena z bórové oceli. Výhodou této motyčky je, že se může ostřit a nechybí jí ani otvor pro zavěšení. Praktická motyčka Fiskars je vyrobena z lehkého a pevného materiálu FiberComp. Vyberajte si Motyky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S ostrou čepelí, velmi účinná. FISKARS pre jednoduché odstránenie buriny a kyprenie pôdy na zeleninovom záhone okolo rastlín. Táto parádna motyčka má ocelovú čepeľ s ostrými hranami, ktorá sa dostane pod rastliny.


Motyčka fiskars

Táto parádna rada ponúka lahké nástroje pre výsadbu, pestovanie, hrabanie a iné práce v záhrade. Lopatka je ideální pro sázení a přesazování a je vyrobena z lehkého a odolného materiálu FiberComp, který odolává vůči koro. Je vyrobena z kvalitního materiálu v jemně fialovém provedení.


Díky svému ergonomicky tvarování, bude práce s ním velmi příjemná, k tomu přispívá i lehkost motyčky, přestože s ní je možno zvedet. INOVACE FISKARS Nové nástavce pro systém QuikFit - praktický trháček na ovoce a kartáč na spáry k odstranění mechu. Byla obohacena nabídka teleskopických násad QuikFit, která již nabízí i délku až m. Tvar násady zaručuje pohodlné držení.


Lehká hliníková násada má pogumovanou rukojeť a dobře tak sedne do ruky. Je trvanlivá, neohne se a může se ostřit. Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce.


Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Motyčka je opatřena otvorem pro zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky