úterý 28. května 2019

Plechové sudy

Uplatnění nalézají především v chemickém a potravinářském průmyslu. Prodám plechové sudy s víkem a sponou (18ks), objem litrů, lakované modrá barva, nikdy nepoužité, mírně odřené při dopravě. Při odběru všech kusů - doprava po ČR zdarma. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pár přídavných koleček pro snažší manipulaci výrazně zjednodušuje práci a p. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Plechové sudy s UN kódem pro neb. Výhodou suda na vodu je jednoduchá inštalácia a manipulácia.

Sudy na vodu v e-shope HORNBACH. Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody. Elkoplast CZ Zberač dažďovej vody na rýchlomontáž bez filtra.


Zberače dažďovej vody na ýychlomontáž sa osádzajú do otvoru vyvŕtaného do zvodovej rúry bez nutnosti jej demontáže. KNOTS You Need to Know - How to tie knots that you will actually use. Vhodné na cokoli, obilí, vodu, krmivo, atd.


Momentálně jich máme kusů a další přibývají. Cena za barvené sudy 1kč a za pozinkované 3kč. Prodám sudy (cca ks) – plechové sudy 2litrové s odnímatelným víkem. Nabízíme plechové sudy. Cena 20- Kč(bez víka), 25- Kč (s víkem).


Možno uskladnit obiloviny, vhodné jako zásoba vody na stavbu. Využijete ich na nebezpečné látky, odpady, ale aj potraviny alebo pohonné hmoty. Tu nájdete široký sortiment tankových sudov.


Plastové sudy s objemom až 1litrov sú praktické na odpad. V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota neklesá pod bod mrazu. Plastový barel se šroubovacím víkem je vhodný ke skladování a přepravě sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či zemědělství.


Co takhle využít nepotřebné použité plechové sudy a dát jim další – jiný smysl, rozměř?

Jednoho dne se zrodila tahle myšlenka a už nás nepustila. Vzít tenhle kus plechu, který nemá mnoho dalších možností k využití, a dát mu nový tvar, barvu, rozměr – zkrátka využít tenhle tvar, využít jeho vyztužení. U nás si můžete pořídit kovové kanystry pro hořlaviny, které lze jednoduše přenášet za pomoci praktického plastového ucha, anebo kovové sudy z válcovaného plechu.


Väčšina záhradníkov, ktorí majú veľa stromov láka vypáliť si svoje popadané ovocie, ktoré je najprv potrebné umiestniť práve do sudov. Vianocami sú sudy na kapustu. Okrem toho je možné použiť rôzne nádoby pre stavbárske účely, alebo jednoducho kanistre na benzín do záhradných kosačiek a píl.


Nejlevnější plechové garáže (čistě pozinkové provedení) Montované garáže (eurogaráže s pevnější konstrukcí) Barevné garáže (s lakováním RAL) Garáže jsou k dostání s plochou i sedlovou střechou, v desítkách rozměrů, s možností úprav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky