pátek 31. května 2019

Šablony na kávu

Vynikající pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem. Opatřeno kroužkem pro snadnou manipulaci a zavěšení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.


Vyberte si šablonu s motivem, který odpovídá atmosféře (jarní květinové, orientální kávové či láskyplný Valentýn), položte ji na okraj hrnku, případně ji přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte mletou skořicí či pravým kakaem. Drobné částečky ingrediencí propadnou otvory v šabloně a na pěně cappuccina zanechají zvolený motiv. Vynikajúce pre štýlové zdobenie peny na cappuccine, zvolenú šablónu pridržte tesne nad penou a zľahka posypte jemne pomletou škoricou alebo kakaom. Vybavené krúžkom pre ľahkú manipuláciu a zavesenie.


Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky. Urobte si ho veselším so šablónami na kávu a hneď v šestnástich verziách! Originálny a milý darček, ktorý poteší všetkých milovníkov kávy a umenia v gastronómii.


S týmito šablónami na kávu (kusov) bude vaša obľúbená káva, dezert či koláč raz-dva jedinečným kúskom a nadchne i návštevy. Doprajte si naozaj príjemný pôžitok z dobrej kávy alebo cappuccina a to vďaka týmto netradičným šablónam na kávu. Pozvali ste návštevu na kávu ? Prekvapte hostí nevšednou kávou na ktorú len tak nezabudnú.


Všechny informace o produktu Dekorace na dort Šablony na kávu - ks v sadě, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Šablony na kávu - ks v sadě. Dostat kávu s hezkým úsměvem nebo třeba srdíčkem dokáže skvěle potěšit. V tomto balení najdete celkem šablon. Tescoma pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem. Na výběr máte z 16ti různých tvarů ša.


Šablony na kávu

Díky těmto šablonám, bude káva či cappuccino chutnat ještě lépe. Milé obrazce na kávě vykouzlí úsměv ve tváři každému. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním. Udělejte si ho veselejším se šablonami na kávu a hned v šestnácti verzích!


Originální a milý dárek, který potěší všechny milovníky kávy a umění v gastronomii. S těmito šablonami na kávu (kusů) bude vaše oblíbená káva, dezert či koláč raz dva jedinečným kouskem a nadchne i návštěvy. Vďaka týmto šablónam, bude káva či cappuccino chutiť ešte lepšie.


Každá šablona má jiný obrázek. Například zrnka kávy, úsměv, měsíc s. Na originalitě nám dost záleží, a tak se v našem e-shopu specializujeme na cool doplňky. Dopřejte si opravdu příjemný požitek z dobré kávy nebo cappuccina a to díky těmto netradičním šablonám na kávu.


Překvapte hosty nevšední kávou, na. Vychutnajte si šálku Vášho nápoja ešte viac a ozdobte si ho pomocou týchto špeciálnych šablón na kávu. Sada obsahuje rôznych druhov a tvarov šablón, vďaka ktorým môžete sebe i Vašim hosťom vykúzliť na káve i cappucine krásne tvary. Buďte originálny a prekvapte netradičnou kávou, ktorá zahreje pri srdci. Nyní si můžete vytvořit vlastní malbu na zdi dětského pokojíčku.


Predám nepoužívané šablóny na kávu. Ide o kusov s rôznymi motívmi. Po dohode je možný osobný odber v ZM alebo NR. Posielam aj na dobierku, potrebné si je však pripočítať k cene poštovné (cca 2€).


V prípade záujmu ma kontaktujte prosím na nižšie uvedenom telefónnom čísle alebo mailom, rád Vá. Vážení klienti, přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně zdraví. Vaše poptávky budeme zpracovávat v plné síle od 6. Krásný dárek pro milovníky kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky