pátek 17. května 2019

Mikrovlnná trouba baumatic

Vestavná mikrovlnná trouba s grilem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Baumatic BMG 200SS alternativy - Heureka. SS český návod k použití.


SS, jedná se o přestupek a prodejce musí bezpodmínečně návod k obsluze dodat.

Mikrovlnná trouba BAUMATIC BTM25. Ergonomické, funkční a energeticky účinnější, to jsou naše produkty, které jako vždy, určují trend trhu. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Vyberte si ze šesti úrovní mikrovlnného výkonu, abyste dosáhli skutečně vynikajících výsledků. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá.

Na co se tedy zaměřit při výběru? Vnitřní povrch z nerezu se dobře čistí a také dobře vypadá. V troubě je možno také rozmrazovat. Funkce rychlého startu pak umožní.


Vybavená je jedním infra ohřívačem. W, výkon 7W, hlučnost 58dB, otočný skleněný talíř. Během pár minut vám jídlo nejen ohřeje, ale i rozmrazí, šikovné mikrovlnné trouby umí dokonce i grilovat či péct. Jak mikrovlnnou troubu vybírat a na jaké parametry se zaměřit? To všechno vám prozradíme v dnešním.


SS je vybavena 9-ti funkcemi, 5-ti stupni výkonu či funkcí rychlého startu. Uzamčením ovládacího panelu lze předejít úrazům v důsledku nechtěné manipulace se spotřebičem. V případě, že je pod varnou deskou naistalována pečící trouba , je nutno jí zpravidla pro přečtení štítku povysunout. Vinotéky - štítek je nalepen ve vnitřním prostoru, nejčastěji v její střední nebo horní boční části.


Má funkcí stupňů výkonu a povrchovou úpravu proti otiskům prstů pro snadné čištění. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Prodám mikrovlnnou troubu s mechanickým ovládáním, dále pekárnu s LCD displejem, sporák se sklokeramickou deskou, malou troubu, tiskárnu HP.

Při rychlém jednání možná sleva. Zboží skladem zasíláme okamžitě. M s grilem nabízí moderní design a nerezový vnitřní povrch pro snadnější čištění.


K dispozici je objem l. Možnost umístění vestavné mikrovlnné trouby do různé výšky Vám značně usnadní její obsluhu. Nejenže vidíte, co se s pokrmem uvnitř mikrovlnky děje, ale nemusíte se k ní ohýbat ani si stoupat na špičky. SS nerez do provozu, pročtěte si pozorně český. Náhradní díly na mikrovlnné trouby mnoha značek. Dodáváme náhradní díly na mikrovlnky jako jsou skleněné talíře, unašeče talířů, motorky otočných talířů, magnetrony, vysokonapěťové pojistky a další díly.


SS - nerez nakupujte online nejvýhodněji v internetovém nákupním centru Centar. M, vestavná nakupujte online nejvýhodněji v internetovém nákupním centru Centar. Trouba je vybavena také grilem a horkým vzduchem, dá se tedy používat i jako tradiční trouba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky