středa 8. května 2019

Skleněná poklice

Skleněná poklice pro varné nádobí Paris O cm. Detail produktu Do obchodu. Po skončení vaření stačí. Masivní kastrol s poklicí s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT. Můžete v něm vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku.


Běžná skleněná poklice s ventilem pro odvod páry. Free Shipping Available. Who is the prophet in your life? Od Kulináře zakoupíte originální poklice Tefal, které udělají z vaší oblíbené pánve dusící. Zároveň zde najdete i univerzální skleněné poklice Unicover od firmy Tescoma, které padnou na většinu hrnců, pánví a rendlíků o stejném průměru.


K její výrobě bylo použito kvalitní tvrzené bezpečnostní sklo. Skleněné poklice - univerzální poklice z masivního odolného skla s plastovým nebo kovovým uchytem, výpustníkem par. Pod pokličku nenahlédnete, když nebudete žádnou mít.


Chcete svou pánev používat také k dušení či vaření? Poklice a pokličky na hrnce i pánvičky. Pak se neobejdete bez poklice ! Uspoří elektrickou energii a urychlí vaření. V nabídce jsou skleněné poklice různých průměrů a značek.


Hrnce, pánve, kastroly – všechny ocení kvalitní praktickou poklici. V sortimentu TESCOMA jich najdete celou řadu včetně oblíbených univerzálních skleněných poklic. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Poklička je opatřena otvorem pro únik páry.


Skleněná poklice

Materiál: plech o síle mm, uvnitř nepřilnavý povrch, vně smalt, skleněná poklice , nerezové kování. Rozměry: objem l, pr. Vhodný do myčky na nádobí. Je vhodný na všechny typy spotřebičů včetně indukce.


Pečení v troubě do 2°C, poklice do 2°C. Její lem a úchyt je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a bakelitu. S otvorem pro únik páry vzniklé při vaření.


Skleněná poklice

Univerzální skleněná poklice s plastovým úchytem je vhodná pro rychlejší vaření, dušení apod. Výhodou je ekonomická úspora. Současně zajišťuje lepší kořenění pokrmu skrz mikrootvor v úchytu.


Kapalné aroma se uvolňuje dovnitř nádoby postupně a dodává tak pokrmu unikátní chuť. Lze jej také použít na kastroly a hrnce o průměru cm. Na všechny hrnce, kastroly, rendlíky i pánve společnosti Fissler si můžete pořídit vhodnou poklici.


Skleněné, nerezové nebo litinové poklice jsou konstruovány tak, aby vaření bylo maximálně bezpečné a ekonomické – poklice dokonale přiléhají a zároveň umožňují snadnou manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky