čtvrtek 30. května 2019

Lovecké nože wenger

Nože Wenger jsou vyráběny s velkým důrazem na funkčnost, odolnost, kvalitu a precizní švýcarské provedení. Nože Wenger se svou bohatou výbavou jsou předurčeny na cestování, turistiku v horách a drobné opravy. Kapesním nožem Wenger potěšíte každého muže bez rozdílu věku a společenského postavení.


Hlavní část produkce firmy tvoří kapesní nože WENGER , které jsou na první pohled podobné nožům VICTORINOX a přece odlišné. Všechny švýcarské nože Wenger spojuje excelentní dílenské zpracování za použití jen těch nejmodernějších a.

Nože Wenger sú vyrábané s veľkým dôrazom na funkčnosť, odolnosť, kvalitu a precízne švajčiarske vyhotovenie. Nože Wenger so svojou bohatou výbavou sú predurčené na cestovanie, turistiku v horách a drobné opravy. Vreckovým nožom Wenger potešíte každého muža bez rozdielu veku a spoločenského postavenia.


Každá objednávka nad 1. Sleva při nákupu nad 3. Lovecké a turistické nože Wenger. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pravé švajčiarske nože vyrábajú len dve firmy: Victorinox a Wenger. Nože sa dajú veľmi jednoducho rozlíšiť, nože Victorinox majú hevlétsky kríž vsadený do štylizovaného erbu a nože Wenger majú kríž vsadený do červeného štvorca. Světoznámé multifunkční švýcarské nože S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože.


Sekce loveckých nožů obsahuje nádherné a kvalitní výrobky. Kapesní lovecké nože mají většinou ještě další příslušenství, které je potřeba pro práci v lese. Zavírací nože mohou mít párák, pilku na dřevo nebo další nářádí. Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh.


Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Klasický výrobce no žů Wenger uspokojí každého. Vlastnosti nože na lov. Najdete je, stejně jako většinu jiných typů, ve variantě s pevnou i zavírací čepelí.


Ta bývá vysoce odolná proti opotřebení.

Většinou se dělá z kvalitní slitinové nerezové oceli. Pre všetkých, ktorí trávia čas v prírode a chcú byť pripravení na všetko, ponúkame lovecké nože rôznych kategórií. Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují.


Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů. Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře. Celkem u nás najdete přes 3švýcaráků za pár stovek i několik tisíc.


Mohou být konstruovány jako zavírací nože , nebo nože s pevnou čepelí. Multifunkční lovecké nože obsahují nástroje na zpracování ulovené kořisti. Rybářský nůž je uzpůsoben zejména ke zpracování ulovených ryb.


Internetový obchod s kvalitnými nožmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky