pátek 10. května 2019

Litinová pánev na gril

Jak čistit pánve na gril ? Pánev na gril by se měla čistit po každém použití. Minimálně by se z ní měly odstranit veškeré zbytky jídel a připečené mastnoty. K údržbě litinové pánve se dobře hodí různé grilovací kartáče, které svými ocelovými štětinami dobře odstraňují zbytky jídel z litinového povrchu. Vaření na grilu, asijský způsob, porcelánem smaltovaná litina, jednoduchá údržba, skvělá pomůcka na krevety.


Výborný materiál, skvělá cena, rychlá expedice. Orion Pánev litinová cm. Pánev z litiny vám pomůže při přípravě chutných pokrmů z masa, zeleniny, brambor. Pánev s hotovým pokrmem můžete umístit na jakékoli prkénko a rovnou na ní jídlo servírovat.


Ozvláštníte tak běžné sto. Pánev není problém postavit i na gril , ale vnější barevný smalt může při grilování dostat zabrat. Pánev v této cenové relaci rozhodně doporučujeme nechat pro použití v kuchyni, kde bude nejenom.


Litinová pánev na gril

Výhodou litinového nádobí je mimo jiné i to, že ho lze použít na jakýkoliv zdroj tepla. Nádobí tak využijete na elektrickém, indukčním, plynovém sporáku nebo samozřejmě i na plynovém nebo uhelném grilu. Musíte se vyvarovat pouze velkých teplotních šoků a nedávat rozpálenou litinu do studené vody a chránit litinové. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. Výrobci sice proklamuje, že je náčiní určeno i pro indukci, v tomto případě je ovšem nutné zpozornět.


Sice na plotýnky a reaguje a samotné vaření je tedy možné, avšak rychle dochází k oslabení kontaktu s indukcí. Proto se vyplatí výrobek. Litinová pánev na gril pro rychlou a snadnou přípravu pokrmů, které by na roštech mohly propadnou. Vaření na grilu , asijský způsob, porcelánem smaltovaná litina , jednoduchá údržba, skvělá pomůcka na krevety. Grilovací pánev Iron značky Lamart je vyrobena ze smaltované litiny.


Litinová pánev na gril

Odnímatelná rukojeť Snadná manipulace. Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Například tradiční wok pánev pro přípravu asijských jídel, litinový hrnec na dušení a omáčky, nebo litinový odkládací rošt či mřížka na steaky.


Nabídka roštů zahrnuje jak ty klasické nerezové, tak speciální s vyměnitelným středem nebo odklápěcí částí pro snadnější přikládání uhlí nebo briket. Zvlášť oblíbené jsou rošt s vyměnitelným. Oceňují ji i profesionálové. Praktickou odnímatelnou rukojeť využijete při manipulaci se samotnou pánví, avšak ve chvíli kdy je pánev usazená na gril , můžete rukojeť snadno odejmout, aby nezabírala prostor na grilu, nebyla horká nebo abyste mohli. Je odolná, nepřilnavá a může do trouby i na indukci.


Zahřívá se rovnoměrně, takže se v ní skvěle vaří. Vyberte si litinovou pánev wok, grilovací, na palačinky, volská oka či lívance. Součástí pánve je také silikonová. Litinovou pánev můžete použít na každý typ ohřevu – plyn, elektřinu, sklokeramickou i indukční varnou desku, ale také na kamna na tuhá paliva, otevřený oheň nebo v každém typu trouby.


Některé pánve mají rustikální dřevěnou rukojeť a ty se samozřejmě na ohni nebo v troubě používat nedoporučuje. Na litinové pánvi, určené přímo na gril , můžete připravovat tyto pokrmy bezstarostně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky