čtvrtek 23. května 2019

Nádoba na kvašenou zeleninu

Ucelený sortiment pro výrobu domácích trvanlivých pokrmů DELLA CASA přináší unikátní soupravu pro domácí kvašení. V čem souprava pro kvašení DELLA CASA vyniká? Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Nádoba s pružinou na pickles. Pickles se připravuje ve speciální sklenici (nádobě), která je vybavená pružinou a stlačuje zeleninu.


V naší nabídce máme plastový hrnec kvašák na pickles s nerezovou pružinou. Umělohmotná nádoba má objem l. Víčko umělé nádoby je vybaveno pevným zacvakávacím mechanizmem. Pokud zeleninu dáváte do sklenice, je potřeba jí něčím zatížit, třeba jinou menší sklenicí s vodou nebo pískem. Abyste si mohli připravit lahodné kvašené dobroty doma, budete potřebovat nádoby na kvašení.


Co třeba vyzkoušet nádoby na kvašení ovoce nebo kvasné nádoby na víno, tzv. Proces kvašení neurychlujme, nenecháváme zeleninu kvasit u topení nebo na slunci – veškerá práce a snaha tak příjde vniveč. Uložíme ji do lednice, tam vydrží několik měsíců.


Jděte přírodní cestou a uzdravte se mléčně zkvašenou zeleninou. Kvašené zelenina, Vám dodá energii a vitalitu na celý den. Vhodná i jako doplněk stravy při žaludečních potížích, trávení,nadýmání.


Pro slinivkáře je kvašená zelenina -Pickles učiněný zázrak. A k tomu potřebujete hrnec na výrobu kvašené zeleniny. Výběr bývá často omezen na jednodruhové kysané zelí (dlouhokvašená zelenina), které v mnoha případech obsahuje různé konzervanty nebo potenciálně škodlivé potravinářské přísady. Kvašenou zeleninu lze jednoduše koupit v obchodech, ale má to několik háčků.


Recepty na kvašenou zeleninu řešíme na Jíme Jinak. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma. Nedáte dopustit na zeleninu z vlastní sklizně, ale sazenice pořizujete na trhu nebo v zahradnictví? Zkuste letos udělat změnu.


Sadbu si předpěstujte, ten správný čas je právě teď. Nejenže vás to vyjde podstatně levněji, ale zároveň budete mít kvalitní a silné sazeničky. Podobně jsou na tom kvašáky, tedy okurky kysající ve slaném nálevu (pozor, neplést s okurkami zavařenými v octovém nálevu, to nejsou mléčně kvašené produkty a neobsahují žádné prospěšné kultury). Kvasná nádoba -hrnec s víkem,těžkým závaží,a bukovou tyčku s gumou. Zeleninu na pickles si musíte dodat sami.


Receptů na mléčně kvašenou zeleninu máme plný internet, a něco jsme si vyzkoušely,(níže) tak jezte,a žijte zdravě. Masivní, těžká zátěž, základ kvalitního kvašení. Osvědčená a hojně prodávaná keramická nádoba o objemu jeden litr na mléčně kvašenou zeleninu ,s těžítkem, bukovou tyčkou,(pístem) gumou a víčkem. Zkrátka kompletní sada na nakládání zeleniny.


Jeden litr,to je cca kilo. Sada na kvašení je pouze přírodní(dřevo a keramika),a tak nehrozí žádná oxidace kovu,nebo. Ručně točený na hrnčířském kruhu, má hnědou glazuru.


Jmenuji se Radka Eliášová a zabývám se keramikou vyráběnou jak na hrnčířském kruhu, tak modelováním. V mé dílně můžete spatřit především dekorační a užitkovou keramiku, jako jsou čajové a jídelní soupravy, džbány, pro zdravé stravování klíčidla a kvašáky ( nádoba na kvašenou zeleninu , tzv. pickles), bylinkové zápichy, aromalampy, svícny – z. Kvalitní a hlavně bezpečný keramický hrnec na mléčně kvašenou zeleninu. Dejte přednost české kvalitě před levným dovozem. Keramická dílna v Chornicích u Jevíčka vyrábí užitkovou i uměleckou keramiku, porcelán, kameninu, raku a kachlová kamna na zakázku. Nakládaná zelenina: daikon a mrkev oloupejte a nakrájejte na tenké nudličky.


Mrkev i daikon by měla změknout a měla by jít ohnout bez zlomení. Hrnec má kvasnou zátku. Kameninová nádoba na kvašenou zeleninu různého objemu, tzv.


Skládá se z hrnce s gumičkou, těžítka, pokličky s dírkou a dřevěné tyčky. Přikládám návod k použití. Všechny mnou používané glazury mají atest nezávadnosti pro styk s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky