čtvrtek 16. května 2019

Silikonové trubičky

Nenechte si ujít v MENU - zakázková výroba pouzder - naleznete fotogalerii výroby na zakázku. Evidujeme EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prostřednictvím formiček tak lehce zvládnete čokoládové bonbóny, včelí úlky, ale i nádherné ozdoby z marcipánu. V pečení se meze nekladou.


Pro cukráře jsou v podstatě nezbytným moderním vybavením. Silikonové formy a formičky vám dovolí tvořit ty nejkrásnější tvary.

Snahou značky ORION Domácí potřeby je nabídnout ucelený sortiment domácích potřeb včetně značkového nádobí a kuchyňského náčiní ve vysoké kvalitě, v souladu se současnými trendy v gastronomii. Nabízíme formy na pečení, vhodné pro běžnou domácnost i pro profesionální využití. Například jsou to formičky na tlačené těsto z teflonu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


SILIKONOVÉ trubky pro vnější lékařské účely – silikonové 1 – vhodné pro autoklávu (1° C – 0.-2. bar) a Gamma sterilizace. Odolává horké vzduchu až 2° C. Hodiny při teplotě 2° C ošetření ve speciální peci. Anti-přívrženec, vyhnout se inkrustace a koagulaci.

Najdete zde nejen různé formičky běžných známých tvarů z klasických materiálů, ale třeba i formičky silikonové v neobvyklých a zajímavých tvarech. Formičky na cukroví ze silikonu jsou stále víc oblíbené. Balení obsahuje 5g směsi pro přípravu griliášových trubiček, známých též pod názvem jádrové trubičky. Slazená jádrová směs je připravena tak, aby umožnila zjednodušit výrobu všech tvarů ( trubičky , košíčky, vlnky, šátečky, aj) a hlavně odstranila trampoty s nevyrovnanou jakostí arašídové drti.


Pro milovníky kremrolí nabízíme několik druhů trubiček na kremrole - pro mini i maxi kremrole. Další nabídkou jsou pařížské trubičky , vhodné pro přípravu vánočního cukroví. V naší nabídce jsou také silikonové hadice určeny pro dopravu chladicích kapalin v motorech a silikonové tvarovky. Vyzkoušejte českou kvalitu za nízkou cenu.


Sada ks trubiček na kremrole o délce 1mm, materiál z pocínovaného kovu, kó. Trubičky na kremrole 13cm, 10ks. Forma Florina Stone na dort x cm. Vyklepávacia formička žemľa KHB ks. Silikónová forma na včelie úliky ks.


Recept na vanilkové rohlíčky ! Svět podle Katky 86views. Faster No Knead Bread - So Easy ANYONE can make crusty artisan bread. Predám silikonové trubičky v balení po 100m.

Materiál: nerezová oceľ. HELU TRUBKA PLETENÁ OCEL. Izolační pletené trubičky.


Vybírejte si Kuchyňské formičky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na našich www stránkách prodáváme české-formičky, které jsou skutečně vyrobeny v česku (CZ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky