úterý 29. listopadu 2016

Mlýnek na pepř tescoma

Mlýnek na pepř tescoma

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl. Bez soli a pepře to v kuchyni nejde. Mlýnek na baterky, který nemá chybu.


Hrubost namletí si můžete nastavit dle vaší potřeby, přičemž odložit jej můžete jak na jednu, tak druhou stranu díky oboustrannému designu. S čerstvě namletým pepřem posunete své pokrmy na novou úroveň. Základem vaření je koření.


S mlýnkem na pepř VIRGO můžete ochutit své pokrmy čerstvě namletým pepřem a posunout je tak na vyšší úroveň. Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou. Mlýnky na koření – TESCOMA mlýnek na chilli papričky GrandCHEF.


Mlýnek na pepř tescoma

V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Rozměry: 1× × cm.


Hodnocení produktu: (recenzí). Elektrický mlýnek na pepř VITAMINO značky TESCOMA je vynikající pro dochucování pokrmů. Díky prvotřídnímu mlecímu mechanismu bude vše perfektní!


Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva. Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Vynikající pro dochucování pokrmů čerstvě mletým pepřem nebo čerstvě mletou solí, drceným chili, sušeným tymiánem a rozmarýnem apod. Tescoma Vitamino elektrický mlýnek na pepř.


Tento model vyniká svými dvěma oddělenými komorami, z nichž jedna slouží jako zásobník pepře a druhá soli. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kombinovaný elektrický mlýnek na pepř a sůl v elegantním nerezovém provedení. Exkluzivní mlýnek President vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl, sušený tymián, rozmarýn apod.


Díky možnosti nastavení hrubosti mletí přijde vhod nejen při doladění pokrmu u stolu, ale také při vaření. Dlouho jsem váhala jaký mlýnek koupit neboť jsem moc nevěřila že vůbec v dnešní době nějaký spolehlivý existuje. Dala jsem tedy na recenze tohoto mlýnku a koupila ho dceři s tím že ho vyzkouším a pokud nebude dobrý tak ho vrátím. Včera jsem na něm poprvé mlela mák a jsem z něj nadšená.


Mák umletý na jemno a bez nějaké dřiny. Dnes si ho tedy dcera mohla odvést. Použivání mlýnku je snadné, otáčením horní části mlýnku po směru hodinových ručiček pokrm opepříte, otáčením opačným směrem jej osolíte. Pošlete nám jej, prosím, a pomozte rozšířit naši knihovnu návodů.


Mlýnek na pepř tescoma

Děkujeme i za ostatní uživatele. Pro nahrání návodu je zapotřebí ověření, zda-li nejste robot. Poté se Vám zobrazí tlačítko Nahrát odkaz nebo Nahrát soubor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky