úterý 15. listopadu 2016

Bílá indukční deska

Bílá indukční deska Bosch – vařte s radostí. Vaření je velmi rychlé, snadno se udržuje a má nízkou spotřebu energie. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty.

Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


MORA VDIT 6FFW - bílá indukční vestavěná sklokeramická deska , přední hrana zkosená, boční a zadní strana broušená. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé. Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit.

K ohřevu dojde téměř okamžitě, takže vám šetří váš čas. Dobré je i to, že indukční desky jsou velice bezpečné. Snadno z indikátoru na zbytkové teplo zjistíte, jestli stále plotýnka hřeje, nebo dětský zámek zamezí zranění vašich nejmenších.


Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi.


V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla. Pro vaření využijete varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce.


Pomocí funkce spojení více varných zón Multiple Bridge můžete na indukční varné desce vytvořit několik velkých ploch k přípravě jídla.

Gorenje Essential IT640WSC, bílá. Indukční bílá varná deska Bosch PIF672FB1E v šířce 60cm. Pusťte se do vaření a užijte si výho které vám přináší indukční varná deska. Tento model od značky Gorenje přichází s kvalitním provedením ze sklokeramického materiálu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky