úterý 8. listopadu 2016

Beko mikrovlnná trouba

Mikrovlnná trouba s grilem. Elektronické dotykové ovládání. Dotykové otevírání dveří. Funkce rozmrazování, dětský zámek, digitální časovač. Je vybavena vysokým výkonem, dvacetilitrovým objemem a pojme talíř o průměru až.


Také už jste se přesvědčili o tom, že bez mikrovlnné trouby to v kuchyni zkrátka nejde? Pokud přišel čas se porozhlédnout po nové, spolehněte se na kvalitu značky Beko. Samostatná mikrovlnná trouba nabízí možnost vestavby pomocí volitelně dokoupitelného rámečku. Disponuje objemem litrů a perfektně a rychle ohřeje. Na vaše pokrmy můžete použít jeden ze programů, tedy mikrovlnným ohřevem a rozmrazováním.


Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay.


Fill Your Cart With Color today! BEKO vyrábí tuto volně stojící mikrovlnnou troubu, kterou můžete umístit kamkoliv se vám zachce. Výbavou trouby jsou dvířka, které se otevírají na stranu.


Máte zmrazené jídlo a spěcháte? Troubu je možné ovládat pouze. K rozmrazování přiřadíte ohřev a jen počkáte, až vám trouba oznámí, že můžete servírovat. Chcete mikrovlnnou troubu nastavit na kombinaci ohřev a. Pomáhá vám rychle ohřát či dokonce uvařit různá jídla, aniž byste spotřebovávali mnoho energie. Má dotykové otevírání dveří a automatické programy například pro přípravu pizzy, masa nebo zeleniny.


Beko mikrovlnná trouba

Díky funkci grilu si snadným zůsobem připravíte grilované maso, klobásy nebo ryby. Volba rychlý start vyvine 1 výkon po dobu sekun čímž zajistí rychlejší přípravu Vašeho pokrmu. Vestavný set z nové řady elektrospotřebičů značky Beko.


Součástí setu je vestavná trouba , indukční deska, odsavač par a vestavná mikrovlnná trouba. Vše dokonale designově sladěno. Atypickou konstrukcí vyniká rohová mikrovlnná trouba , kterou můžete snadno umístit do těsnějších rohů kuchyňské linky. Jaký objem a velikost talíře má multifunkční mikrovlnná trouba nejčastěji? Multifunkční mikrovlnná trouba je k dostání nejen v provedení s otočným talířem, ale i bez něj.


Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Obsahuje dětský zámek, aby udržela Vaše děti v bezpečí. Volně stojící mikrovlnná trouba. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem.


Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL524MSv černém provedení se skleněnými dvířky. Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky