pondělí 21. listopadu 2016

Kovová lžíce na boty

Extra dlouhá lžíce na boty cm. Luxusní, odolná kovová lžíce s háčkem na zavěšení. Obouvací lžíce na boty nerez s háčkem, cm. Kovová lžíce na boty , dlouhá, WENKO. Vlastnosti produktu: usnadní nazouvání obuvi bez ohýbání, doporučeno pro starší lidi a osoby s problémy páteře, vysoce kvalitní nerezová ocel, háček na zavěšení, značkový výrobek německé společnosti.


Nejlevněj ší Nejdražší Abecedně.

Akce Novinka Zdarma Zdarma. Nechce se Vám při obouvání b. Nevěřím, že někdy bude jiný. To aby se člověk ohnul a pracně ji soukal dovnitř. Vzhledem k délce lžíce se nemusíte ohýbat. Nejdříve vložte do boty lžíci, poté teprve vsuňte nohu do obuvi, pak to jde snadněji.


Pokud máte například potíže s. Bytelná, luxusní nerezová lžíce na boty s háčkem na pověšení. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Bolí vás záda a jen stěží se obouváte? Anebo vás prostě jen nebaví se ohýbat k obouvání si bot? Kvalitní kovová lžíce na boty , jejíž délka je cm. Lze ji u nás zakoupit v několika barevných variantách Plastová lžíce na boty je levnější, avšak hrozí její zlomení při neopatrném zacházení Nepodceňujte užitečnost lžíce na boty. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Skladem (8) 1Kč Detail. Pomocník na zouvání bot. Lžíci u nás můžete zakoupit v několika barvách. Usnadní obouvání obuvi nejenom seniorům (ks). Každý známe tu nepříjemnou chvíli, kdy se čeká už jen a jen na nás.


Vztekem nám z toho rudne čelo, pot studí na zádech a kůže na prstech je bolestivě odřená. Boty by kupovaly Shoeboy’s. Tahle německá značka je přebornicí v péči o obuv, výrobky z kůže, kožené bundy, kabelky a další tomu podobné. Přes půl metru dlouhá lžíce na boty vám umožní snadné nazouvání plných bot.


Výrobek ve vyroben z velmi kvalitního kovu. Povrch lžíce je upravovaný lakem. Díky své malé velikosti se výborně hodí i na cesty do kabelky, kufru apod. Kvalitně provedená kovová lžíce na boty s háčkem.


Ve lžíci je dírka na zavěšení.

K dispozici je i kovová lžíce na obuv v délce 70cm. Za vrtaný otvor ji můžete kdekoliv pověsit, nebo jím provléknout delší poutko. Lžíce má na konci otvor pro snadné. Používáním nazouvací lžíce předejdete sešlapání patní části své boty , která Vás pak nebude dřít při chůzi.


Klasický doplněk muže na úrovni. Teleskopická kovová lžíce na boty. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky