pátek 18. listopadu 2016

Termoska tescoma

V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách. V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené. Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách.


V nabídce termosky se skleněnou nebo nerezovou termoizolační vložkou.

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. FAMILY se liší nejen pestrou paletou barev, ale především různým využitím. Některé termosky jsou určeny na potraviny (v zimě na horkou polévku, v parném létě na osvěžující zmrzlinu), jiné mají dávkovací uzávěr nebo praktický hrníček.

Dvouplášťová vakuová termoska z prvotřídní nerezavějící oceli, uchová nápoje horké i studené. S hrníčkem a jednodotykovým uzávěrem pro pohodlné nalévání bez ztráty teploty. Dětská termoska uchová nápoje déle teplé či studené. Dvojplášťová vákuová termoska z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, uchová nápoje horúce a studené.


S hrnčekom a jednodotykovým uzáverom pre pohodlné nalievanie bez straty teploty. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. U této 1 české společnosti si vyberete termosku i termo hrnek. Všem výrobkům je společná vysoká kvalita a bytelné provedení.


Na výběr máte různé designy, materiály i objemy. Tradiční pomocníci aj najnovšie vychytávky pre varenie, pečenie, stolovanie a domácnosť od TESCOMY sú českými dizajnérmi navrhnuté tak, aby uľahčovali každodenný život v kuchyni. Tescoma Sport termoska so zámkom CONSTANT 0. TESCOMA termoska na potraviny CONSTANT 1. Uchová nápoje horké nebo studené, při běžném použití je nerozbitná.


Jednodotykový uzávěr z. KONEČNĚ TERMOSKA S POŘÁDNÝM OBJEMEM! Atraktivní bílé termosky o mega objemu l s. Vynikající pro uložení a přenášení horkých i studených nápojů. Vyrobeno z prvotřídních odolných plastů.

Vynikajúca na teplé aj studené nápoje, s dávkovacou pumpičkou a sklenenou vložkou. Tato termoska od značky Tescoma je díky objemu 3ml ideální na popíjení kávy či jiného nápoje po ránu i během dne. Praktický hrníček zjednodušuje konzumaci nápoje. Termoska má sklápaciu Termoska na potraviny CONSTANT 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky