čtvrtek 17. listopadu 2016

Plastový sud 120 l

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Plastový sud s objemom 1l so skrutkovacím vekom s tesnením. Vyrobený z HDPE, ktorý dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom.


Skladování nebezpečných látek a potravin. Plastové sudy se zátkami jsou vhodné pro skladování nebezpečných kapalných látek.

Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Hojně používaný plastový sud u zahrádkářů. Lehký plastový sud o objemu 120l dobře odolává venkovním vlivům jako je UV záření, vysoké či nízké teploty. Cena je včetně víka, těsnění a kovové spony.


Zároveň je zdravotnej nezávadný a vhodný aj pre styk s potravinami a krmovinami. Sud je vyrobený z kvalitného HDPE plastu modrej farby. Odnímatelné víko je upevněné kovovým pákovým uzávěrem.

Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě a jsou opatřeny certifikací UN dle předpisů ADR. Spĺňa podmienky pre styk s potravinami - vyhlásenie o zhode. UH ventil, priemer max. Sběr dešťové vody je skvělý způsob, jak ušetřit a neplýtvat. Proč zbytečně používat vodu z kohoutku, když na mnohé účely poslouží stejně dobře ta zadarmo.


Odolné (kyseliny,louhy - použití nutno konzultovat s dodavatelem). Mrazuvzdorné, odolné UV záření. Vyroben z HDPE, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. PE a spĺňa zákonom ATEST pre styk s potravinami.


Farba suda: zelená , Váha: kg ,. Sud lze použít na vodu, kvas apod. Nádrž na palete 1x 100. MOZNOST DOVOZU PO DOMLUVE.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Odolný venkovním vlivům, UV záření a nízkým teplotám.

Sud je vhodný i pro použití v potravinářství (např. na kvas apod.). Součástí je i nacvakávací víko. Sud vhodný na všechny zahrady a dvory.


Je vyroben z HDPE (vysokohustotní polyethylen) což zaručuje dlouhodobou odolnost. Zahradní sud je vhodný na vodu i na potraviny (např. kvas). Určeno pro užitkovou vodu.


Nakupujte online na Kwesto. Sud má hygienický atest na zdravotní nezávadnost. Okrasný plastový sud 1l - imitace dřeva „Váš prohlížeč nepodporuje (nebo nemáte zapnutý) JavaScript!


Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Na sudy bylo vydáno prohlášení o zdravotní nezávadnosti. Vnitřní průměr hrdla sudu je 37cm a vnější průměr hrdla sudu je 48cm.


Všechny informace o produktu Sud na vodu Coveris plastový sud na dešťovou vodu s víkem 2l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Coveris plastový sud na dešťovou vodu s víkem 2l. Materiál - PE Hmotnost - kg - Tělo sudu a víko jsou vyrobeny z Polyetylenu s vysokou hustotou (HDPE).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky