pondělí 14. listopadu 2016

Dětské pončo osuška

Dětské osušky nabízíme vždy nejnovějších obrázkových motivů. Oblíbená je dětská osuška s kapucí s krtkem, dětská plážová osuška Máša a medvě dětská plážová osuška Cars, děsské pončo osuška Ledové království a mnoho dalších. Neváhejte, froté dětská osuška udělá Vašim dětem jistě radost. Krásné dětské pončo vyrobené ze 1 bavlny, která je velice hebká a příjemná k dětské pokožce.


Dětská osuška Tlapková Patrola je v modré barvě, červená kapuce. Pončo Paw Patrol micro. Dětské plážové pončo je ideálním doplňkem na pláž, k bazénu, ale také do koupelny. Stačí pončo nasadit přes hlavu a už je dítko chráněno, může si bezstarostně hrát a je schovano. Dětské pončo s kapucí od značky Lässig je vyrobené z dvojité předeprané gázy, díky které je prodyšné a jemné k citlivé dětské pokožce.


V této kategorii nabízíme dětské plážové osušky pro letní dny, ale i běžné osušky a ručníky do koupelny, vždy ve 1 bavlně s různou gramáží materiálu. V této sekci najdete ale také malé ručníky, které jsou ideální do školy či školky. Vše s oblíbenými dětskými motivy jako na dětském povlečení.


BIO bavlněná froté osuška s kapucí, která má výšivku s vnitřní vložkou z jemné bavlněné tkaniny. Vyrobena je z mimořádně kvalitního materiálu, který zaručuje vyjímečnou a extrémní savost. Osuška je naprosto šetrná k dětské pokožce nezpůsobuje alergickou reakci a je hygienická. Velmi dobře chrání dítě před chladem, dává příjemný pocit pohodlí a tepla po koupání.


Kapuce přikryje mokrou hlavičku miminka nebo dítěte. Kategorie doplňků k dětskému oblečení Osušky obsahuje rozmanité ručníky a osušky pro holky či pro kluky. Dětské froté pončo - osuška růžové barvy, značky HEELO KITTY - Sanrio. Možnost osobního převzetí na Praze 7. Toto osuškové pončo je vyrobené z příjemně jemného a dobře savého 1 bavlněného froté. Je ideální nejen na doma po koupeli, ale i na koupaliště, nebo na pláž třeba na dovolené u moře.


Dětské pončo osuška

Rychleschnoucí skladné osušky a surf ponča. Velká dětská osuška je šikovná také jako vánoční dárek, díky krásným obrázkovým motivům uděláte pod stromečkem radost nejen dětem. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Jsou prodyšné, dobře schnou a netrácejí barvy. Pro menší děti si můžete vybrat pončo s kapucí, do kterého se mohou obléci po koupání. Osušky s dětským motivem se snadno udržují, můžete je vyprat v pračce a sušit v sušičce. V horkých letních měsících vždycky jsou nepostradatelným pomocníkem na pláži či u bazénu.


Kvalitní materiál 1 bavlna, lze prát na 40°C. Jerry Fabrics Froté dětské pončo s. JAHU Dětské pončo Potápěč, x 1cm. Nabízíme Vám velké letní osušky, malé ručníky do koupelny i dětské kousky.


Vybírat si můžete také z hotových sad pro děti a batolata. Hitem poslední doby jsou osušky z bambusových vláken. Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky