pátek 11. listopadu 2016

Orkán profi univerzál

Nepoužívat na mytí předmětů z. Profesionální mytí nádobí Ucelený program pro strojní mytí nádobí. Naše moderní mycí prostředky pro profesionální mytí nádobí jsou určeny pro efektivní mytí bílého i černého nádobí při výhodném poměru mezi výkonem a náklady. Receptura tohoto mycího přípravku obsahuje hydroxid sodný a povrchově aktivní látky.


Složení neobsahuje žádné látky s aktivním chlórem a je plně bez fosfátů.

Při mycím procesu dojde k. Přípravky do myčky) Hodnocení produktu: 1 (). ORKÁN Profi univerzál kg. Balení - PE kanystr 17kg. Univerzální mycí prostředek. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Je univerzálně použitelný pro všechny typy nádobí a skla.

S VÝJIMKOU MYTÍ PŘEDMĚTŮ Z BAREVNÝCH KOVŮ A HLINÍKU. Díky svému složení zabraňuje tvorbě vápenatých a škrobových usazenin na mytém nádobí. Tekutý mycí detergent pro všechny druhy profesionálních myček nádobí.


Osoušeč rukou Veltia White. Koncentrát profesionálního přípravku na denní proplachování mléčných cest u výrobníků teplých nápojů a čištění výrobníků šlehačky, zmrzliny. Orkán Profi lesk do myčky kg. Používáme Cookies na naší web stránce proto, abychom Vám zajistili její efektivnější používání a abychom Vám mohli nabídnout přátelštější uživatelské prostředí.


Z tohoto důvodu, klikněte, prosím. Vše pro Váš gastro provoz PODĚBRADY - PRAHA. Atotech, Gastro-netshop. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Drahí zákazníci,máte profi zariadené reštaurácie, bary, kuchyne, či iné zariadenia? Ak áno, určite máte aj plnú výbavu doplnkového sortimentu.

Ale máte aj profi chémiu pre Vašu technológiu? Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu. Doprava zdarma pri objednávke nad 2€ Viac ako rokov skúseností Poradíme Vás s výberom A. Dál už hledat nemusíte! Vďaka svojmu zloľenie zabraňuje tvorbe vápenatých a ąkrobových usadenín na umývanom riade.


Tuto variantu produktu nelze zakoupit. Tekutý umývací detergent pre všetky druhy profesionálnych umývačiek riadu. Skladem  Proč nakupovat u nás?


Poskytování účetních, daňových, ekonomických a právních služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky