pondělí 28. listopadu 2016

Ohrivacek na pivo

Materiál: nerezová ocel, víčko s. Po naplnění teplou vodou slouží k ohřátí příliš studeného piva. Pro snadnou manipulaci a zavěšení na okraj sklenice je opatřen úchytem. Návod na použití ohříváčku na pivo.


Stojan i ohřívaček je vyroben z nerezové potravinářské o­celi. Rozměry: základna x 70mm, výška 150mm.

Slouží na zvýšení teploty Vašeho studeného piva. Ohrivacek na pivo najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Příliš studené pivo lze temperovat dle potřeby, jednoduše naplňte ohříváček teplou nebo horkou vodou, uzavřete uzávěr a zavěste jej na kraj půllitru do piva.


Díky speciální konstrukci je pivo ve chvíli temperované. Po použití lze ohříváček odložit do stojánku. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.

Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Hospodští na jejich preference pouze reagují. Génius Jára Cimrman napsal: Lepší teplý pivo , než studená Němka. Jen uvidíme, zda nám za pár dní neudeří mrazy a nebudeme si po vzoru našich polských sousedů pivo vyloženě ohřívat. Holba na pivo , Prazdroj, značný Bechyně.


Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. S dopravou 1Kč, osobně v placePraha 8. Nikdo nepřihazuje, buďte první. Westmark není jen značka představující potřeby do kuchyně, ale skvěle vybaví i váš bar. Vsaďte na její dlouholetou tradici.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Klasický ohříváček na pivo z ušlechtilé nerezové oceli s uzávěrem a držákem na odkapání. Vhodný do myček nádobí.


Ohříváček je dodáván včetně stojánku. Video návod na použití ohříváčku na pivo. C (většina nealkoholických nápojů, piva , bílá a růžová vína, někteří hosté mohou požadovat ohříváček na pivo (naplněný horkou vodou),.


Přivydělával si prodejem piva.

Proto tady je ohříváček na pivo. LED svítidel, výroby oděvů, reklamy a inzerce. Pivo Hubertus PET světlé výčepní pivo Kácov 1l. Stojan se používá na jednoduché odložení ohříváčku. Ohřívaček umožňuje zahřát studené pivo do ideální teploty.


Predám Pipa na pivo - inzercia, bazár bazZi. Najdete zde sortiment výčepní techniky, náhradních dílů a příslušenství pro péči o čepované pivo. Vyrábět si vlastní pivo je už díky zdokonaleným technologiím docela.


Pro takovéto konzumenty v minulosti měli v hospodách ohříváčky na. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Tradiční ohříváček na pivo se stojánkem. Udělejte radost svým blízkým vhodným dárkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky