úterý 29. listopadu 2016

Bambusové nádobí

Přírodní bambusové produkty pro každou ekologickou domácnost. Kuchyňské bambusové nádobí , příbory pro děti i dekorace bez chemie a toxických látek. Máte-li doma bambusové nádobí nebo nádobí z melaminu, je doporučováno používat ho jen na studené pokrmy. Při použití při vyšších teplotách – nalití teplého nápoje do melaminového pohárku (zejména u dětí), ohřívání pokrmu v melaminové misce v mikrovlnné troubě, míchání vařečkou vařeného či smaženého. Pohodlné a ekologicky šetrné bambusové nádobí z certifikovaného organického bambusu.


Mají certifikaci pro styk s potravinami.

V naší nabídce najdete hrnečky, talíře, misky, příbory i pomocníky do kuchyně. Bambusové nádobí je nejen krásné, ale i trvanlivé. Není žádným tajemstvím, že se klimatická krize prohlubuje a lidé si to více uvědomují. O testech s nápojem s obsahem tuku (jako je například klasická káva s mlékem) jsme žádné informace nedohledali.


Riziko migrace nežádoucích látek v takových nápojích se přitom může lišit. Máte novou kuchyň a potřebujete nádobí ? Kompletní nabídku porcelánového a keramického nádobí , celých sad nádobí , titanových, nerezových nebo smaltovaných hrnců na indukci i plynové vařiče najdete na FAVI. Svou oblibu si získali díky svým vlasnostem.


Ideální pomocník do kuchyně pro každou hospodyňku.

Ekologicky šetrné výrobky z certifikovaného organického bambusu bez impregnací, obsahu ftalátů, olova, PVC a karcinogenů. Utěrky s příměsí bambusové viskózy nejsou. Tento výsledek ukazuje, jak zodpovědně a eticky přistupuje výroba tohoto produktu k dlouhodobé stabilitě lidí a komunit. Vysoký výsledek je znakem fair-tradových praktik, dobrých podmínek pro bez-pečnost práce a zdraví, absenci dětské či otrocké práce a nulové škody způsobené během životního cyklu výrobku komunitě.


Nádobí je možné mýt v myčce. Lahve jsou vyrobeny z kvalitní oceli a mají vyměnitelná víčka - jedno sportovní a jedno ocelové. Pro naše nejmenší jen to nejlepší. Ekologické hračky, kvalitní hračky z udržitelných zdrojů, použití přírodních barev, designové doplňky do pokojíčku, batůžky, hry, papírnictví. Jen to nejlepší pro vaše děti.


Není nám jedno s čím si naše děti hrají. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Nabídněte svým hostům pohoštění ve stylu finger food. Elegantní lodička z bambusové dýhy je neocenitelná při servírov. Ať už se teprve vaše dítě polykat svá první sousta, nebo už je to vybíravý gurmán, je tu pro něho pestrá a veselá sada nádobí značky Zopa.


Vybírejte si jednorázové nádobí podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.

Jednorázové nádobí dodáváme našim zákazníkům více než let. Trvale dbáme na nejvyšší kvalitu dodávaného zboží. Zjistilo se ale, že není vhodné a to jak pro obyčejné používání, tak i pro děti.


Jestliže doma máte bambusové dětské nádobí nebo to, které používáte vy, bude lepší, když se jej co nejdříve zbavíte. Chcete pro své dítě jen to nejlepší a nejkvalitnější nádobí ? Záleží vám na přírodě kolem vás? Pak sáhněte po bambusové sadě nádobí Zopa pro děti. Spousta užitečných drobností, které vám ušetří místo v kuchyni.


Praktické a vkusné zástěry, chňapky a ochranné rukavice i nezbytné plynové zapalovače ocení v kuchyni opravdu každý. Dětské jídelní sady oživí vaše společné snídaně, obědy i večeře. Sady nádobí pro děti je možné mýt v myčce.


Sady obsahují talíř, misku, hrnek a lžičku. Veškeré produkty máme skladem. Na e-shopu máme dárkové balíčky z různých produktů za super ceny. POPIS FOTOGRAFIE Nechcete-li darovat výrobky z okoukaného dřeva, můžete sáhnout i po bambusu.


Tento materiál má zajímavý vzhle široké možnosti použití a produkty z něj bez problémů seženet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky